avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Activitate genocidsocial

Activitate genocidsocial

nu-mi ramine decit sa dau statul roman in judecata la c.e.d.o, pentru generarea handicapului meu,si consecintele medicale,sociale,financiare extrem de grave, care le-a generat acest handicap din vina medicilor,si judecatorilor (statul roman)
va rog sa ma indrumati ce sa fac ?
respect,
nistor ionel

[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieti exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar!]
daca un medic a rupt in coloana mea un bisturiu,in timpul interventiei neurochirurgicale in anul 2004,am fost contaminat si cu 2 hepatite de tip "b" si "c",apoi la inchiderea operatie acelasi medic din cluj,a uitat lama bisturiului infipta in vertebrele lobare in care am stat 3 ani tintuit la pat ,in dureri sfisietoare si agonie !-am dat medicul in judecata si sistemul judiciar criminal din cluj la aparat pe medicul criminal ...ba mai mult am fost tot eu pacientul nistor ionel condamnat sa-i platesc criminalului daune financiare !-am certificat de handicap definitiv,permanent !
de ce ma cheama in fiecare an la revizuire la comisia de expertiza medicala din oradea ?
pina in anul 2004 ,am fost un om normal sanatos,bun de munca,singurul intretinator al familiei ! puteam sa muncesc si in prezent !intrebare :
1.-se considera vechime perioada handicapuli meu ?
2.-sunt nascut in 1955,am 22 ani vechime in cimpul muncii,si 10 ani gr.i. ,va rog sa imi spuneti cind pot iesi la pensie anticipat ,sau limita de virstra ?
va multumesc,cu respect ,nistor ionel
a se vedea drama mea pe net....

[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieti exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar]