daca un medic a rupt in coloana mea un bisturiu,in timpul interventiei neurochirurgicale in anul 2004,am fost contaminat si cu 2 hepatite de tip "b" si "c",apoi la inchiderea operatie acelasi medic din cluj,a uitat lama bisturiului infipta in vertebrele lobare in care am stat 3 ani tintuit la pat ,in dureri sfisietoare si agonie !-am dat medicul in judecata si sistemul judiciar criminal din cluj la aparat pe medicul criminal ...ba mai mult am fost tot eu pacientul nistor ionel condamnat sa-i platesc criminalului daune financiare !-am certificat de handicap definitiv,permanent !
de ce ma cheama in fiecare an la revizuire la comisia de expertiza medicala din oradea ?
pina in anul 2004 ,am fost un om normal sanatos,bun de munca,singurul intretinator al familiei ! puteam sa muncesc si in prezent !intrebare :
1.-se considera vechime perioada handicapuli meu ?
2.-sunt nascut in 1955,am 22 ani vechime in cimpul muncii,si 10 ani gr.i. ,va rog sa imi spuneti cind pot iesi la pensie anticipat ,sau limita de virstra ?
va multumesc,cu respect ,nistor ionel
a se vedea drama mea pe net....
[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieti exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar]
buna ziua, da se considera vechime si perioada de invaliditate, daca aveti pensie de boala nu puteti iesi la anticipata ci doar la pensie de limita de varsta, iar daca aveti grupa I 10 ani vi se reduce 5 ani asadar in 2015 puteti iesi la pensie de limita de varsta in cazul in care grupa I este corescta acordata altfel pana la 65 de anii mai aveti de asteptat.
nu-mi ramine decit sa dau statul roman in judecata la c.e.d.o, pentru generarea handicapului meu,si consecintele medicale,sociale,financiare extrem de grave, care le-a generat acest handicap din vina medicilor,si judecatorilor (statul roman)
va rog sa ma indrumati ce sa fac ?
respect,
nistor ionel
[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieti exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar!]
1. - Am rugamintea sa nu mai scrieti exclusiv cu majuscule, este foare obositor la citit si nici regulamentul de postare pe forum nu permite asta.
- Utilizati literele mai numai unde este cazul, conform gramaticii limbii romane.
2. Poate este si acesta un motiv ca nu primiti raspunsuri mai multe.