adica, chiar daca nu am procura decat de la unul dintre mostenitori (cel cu care am semnat antecontractul) din cei 5 pot sa scot fara probleme extrasul de carte funciara ? acesti mostenitori, care nu au facut si nu vor sa faca partajul, mai tarziu nu vor emite pretentii ?
Vreau sa ma ajutati cu o informatie : am dobandit printr-un antecontract de vanzare-cumparare o suprafata de teren (1 ha) prin reconstituirea de propietate asupra terenurilor conform unui process verbal de punere in posesie in aprilie 2006 eliberat de primaria comunei unde detin terenul si este un imobil neintabulat. Restul suprafetei (4 ha) apartine altor 4 persoane. Antencontractul s-a incheiat sub conditia rezolutorie a regasirii suprafetei ce face obiectul antecontractului in lotul ce imi revine mie din cele 5 ha in urma partajului inchieat cu ceilalti 4 copropietari. Eu ma oblig ca la momentul eliberarii Titlui de propietate, intabulare si obtinerea certificatului fiscal sa procedez la perfectarea actului authentic de vanzare cumparare.
Vreau sa va intreb daca eu acum, in urma acestui precontract pot sa obtin extrasul de carte funciara pentru acest teren ?
Pana in acest moment s-a obtinut Titlu de propietate, dar nu s-a facut succesiunea si partajul pentru ca ceilalti mostenitori nu doresc acest partaj.
Va multumesc anticipat.