Suntem 2 persoane. Iar daca in diferenta intra toate aceste cheltuieli pe langa gaz si apa (cine foloseste gaz si apa de 300 lei pt gatit si spalat vara) atunci cei 160 lei pentru ce sunt?
La o centrala de apartament gazul folosit vara aducea facturi de 30-40 lei iar apa in jur de 60-70 lei pe luna in situatii de consum intens deci daca dumneavoastra spuneti ca ati fi dispus sa platiti 200 lei/luna de vara pt gunoi si energia electrica pt spatiile comune inseamna ca aveti aceleasi facturi ca si mine si deci nu ar trebui sa ma ingrijoreze situatia.
Nu sunt tocmai in relatii bune cu acestia tocmai din cauza faptului ca intotdeauna ridic problema acestor facturi si as fi vrut sa fiu "pregatit" cand ii confrunt.
Locuiesc intr-un imobil care are centrala de bloc, intr-un apartament de 3 camere. Pentru o luna de vara factura a fost de ~450 lei iar pentru ianuarie 2014 factura a fost de ~910 lei in conditiile in care in blocuri conectate la RADET facturile au fost de 150 si respectiv 450 lei.
Pentru un apartament in acelasi imobil cu 0 persoane, intr-o luna de vara se plateste suma de ~160 lei deci presupun ca diferenta pana la cei 450 ai mei sunt consumurile(gaz si apa) calculate pentru mine ceea ce mi se pare enorm.
Imi poate explica cineva ce se presupune ca intra in acea suma de 160 lei care trebuie platita cand apartamentul este gol si ce poate reprezenta diferenta pana la cei 450 pe care ii platesc eu?
Avand in vedere ca atat intr-un bloc conectat la RADET cat in blocul meu se platesc aceleasi lucruri - salarii, gunoi, intretinere spatii comune, lift, etc - si facturile sunt cu 300 lei mai mici, pot presupune ca exista unele incarcari nejustificate ale facturilor?
Ma poate lamuri cineva la ce face referire aceasta fraza? In adunarea generala a Asociatiei de proprietari se vrea discutarea acestui lucru si as vrea sa stiu despre ce este vorba avand in vedere ca am sesizat un numar semnificativ de nereguli in activitatea comitetului executiv al asociatiei.