Vanzatoarea tocmai terminase procesul de partaj succesoral cu sotul decedat si astepta si mai astepta un aviz de la primarie,cand urma sa incheiem la acelasi notar actul de vanzare propiu-zis.Am incheiat la notar doar o conventie,un contract,un inscris scris de mana cu incheiere de data certa la notar.Ce sanse am sa nu fiu dat afara,dupa ce am achitat tot pretul?Multumesc!
In 2001 am incheiat cu o batrana din sat un antecontract(act de vanzare cumparare cu incheiere de data certa la un notar public) prin care batrana mi-vandut casa sa ptr suma de 25 mil lei vechi ca intreg pret al vanzarii,pe carei-am achitat in intregime in prezenta notarului si a doi martori care au semnat antecontractul.Prin actul incheiat vanzatoarea se obliga sa autentifice actul in 30 de zile,iar in caz de razgandire sa-mi restituie de zece ori suma.Imediat m-am si mutat in limobilul cumparat intelegandu-ma cu batrana verbal,sa locuiasca cu mine.Am locuit asa pana in 2011,batrana refuzand intre timp sa autentifice actul motivand ca nu ma va deranja.In 2011 influientata de rude a plecat de tot la o sora a sa tot in sat,iar in 2013 m-a dat in judecata motivand ca nu am un act autentic.In toti acesti ani am investit mult la casa.Cum m
a pot apara?