avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Activitate andreisiandrei

Activitate andreisiandrei

Multumesc pentru raspunsuri.
Sunt convins ca formularea mea este defectuoasa. Am dorit sa pot vedea copilul la 14 zile.

Pare mult mai corecta formularea :

"încuviinţează pentru părintele-necustodian să preia copilul / copiii la domiciliul său, un weekend din două, alternativ, iar în cazul în care părinţii nu se înţeleg părintele custodian va sta cu copiii în weekend-rile pare din an iar părintele necustodian va sta cu copiii în weekend-urile impare din an"

(citat din: [ link extern ] )

multumesc pt raspuns.
Nu, din pacate nu gasesc nicio cale de mijloc prin care sa fiu alaturi de copil. Mai mult, ma ameninta ca nici macar la telefon nu o sa ma lase sa vorbesc cu el. Este de o rautate de neimaginat. O sa caut ca in instanta sa semneze pe un calendar cu zilele in care imi permite sa vad copilul.
Buna Ziua,

Sunt nedumerit si va solicit opinia.
Am obtinut dreptul de a avea legaturi personale cu minorul in 1-ul si al 3-lea weekend din luna.
Sau eu am inteles gresit sau nu sunt capabil sa inteleg cum se socotesc week-endurile.
Gresesc atunci cand afirm ca week-end-ul este par sau impar in functie de tipul saptamanii in care se afla(para sau impara)?
Am folosit o exprimare gresita atunci cand am solicitat 1-ul si al 3-lea w. cand de fapt trebuia sa solicit week-end-urile impare? Adica sa-mi vad copilul odata la 2 saptamani.
Concret, am fost la copil in weekendul cu 1 martie si in cel cu 15 martie. Normal, dupa calculele mele, ar trebui sa merg maine la copil. Sotia afirma ca am fost deja asa cum am solicitat.
Va rog, cine greseste?

Multumesc frumos.