avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Activitate dory3084

Activitate dory3084

Buna ziua,
Sunt angajatul unui magazin alimentar, și de curând am avut o mica problema
Magazinul are 2 intrări/ieșiri, iar la ora 21.54 am închis una dintre acestea iar la ora 22.00 am inchiso pe cea de-a doua.A doua zi a venit poliția locală deoarece au avut o plângere cum că una dintre iesiri a magazinului a fost închisă mai repede, am dat o declarație cu tot ce sa întâmplat, iar cei de la poliția locală mi-au zis că o să îmi de-a amenda pentru nerespectarea orarului de funcționare. Orarul de funcționare este de la 7.00-22.00
Întrebarea mea este daca poate poliția locală sa îmi de-a amenda având în vedere ca magazinul nu a fost închis mai repede ci doar una din ieșiri ?
Mulțumesc
Răspuns la discuția Tulburarea linistii publice
Multumesc pt raspuns...
Buna ziua,
Am si eu o problema ca si multi alti locatari si anume : stau la etajul 1 al unui bloc cu 4 etaje si din pacate la parter am un vecin care mai tot timpul ( ziua si noaptea ) asculta muzica la un volum foarte mare...intrebarea mea este : pot chema politia daca vecinul da muzica tare si in afara orelor de liniste sau daca tulburarea linistii se face numai in intervalul orelor de liniste ? Sper ca m-am facut inteles cu intrebarea adresata si sper sa primesc un raspuns deoarece nu stiu cat pot sa-l mai rabd . Multumesc