avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, Sunt angajatul unui magazin alimentar, și ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, Sunt angajatul unui magazin alimentar, și de curând ...

Buna ziua,
Sunt angajatul unui magazin alimentar, și de curând am avut o mica problema
Magazinul are 2 intrări/ieșiri, iar la ora 21.54 am închis una dintre acestea iar la ora 22.00 am inchiso pe cea de-a doua.A doua zi a venit poliția locală deoarece au avut o plângere cum că una dintre iesiri a magazinului a fost închisă mai repede, am dat o declarație cu tot ce sa întâmplat, iar cei de la poliția locală mi-au zis că o să îmi de-a amenda pentru nerespectarea orarului de funcționare. Orarul de funcționare este de la 7.00-22.00
Întrebarea mea este daca poate poliția locală sa îmi de-a amenda având în vedere ca magazinul nu a fost închis mai repede ci doar una din ieșiri ?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Ana Av. Ranete , Avocat 14:05, 24 Iulie 2023
Buna ziua,

Clar! Magazinul a fost deschis, chir si cu una dintre iesiri. Daca aveti cumva poze cu faptul ca oamenii puteau intra-iesi pe celalalta usa care a ramas deschisa, ar fi foarte bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie ridicola creata intre mine, agentul unei firme de paza, un patron de magazin si politie r0nni3 r0nni3 Buna, sper sa ma poata sfatui cineva cum sa procedez mai departe intr-o situatie creata din nimic, dar nu neaparat ridicola, data fiind starea de fapt a ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de functionare cod1 cod1 buna ,stau intr-o zona de blocuri in care se gaseste un magazin alimentar pe care scrie non stop ,datorita faptului ca acolo noaptea se aduna diferiti ... (vezi toată discuția)
Consecinte nerespectare program de functionare paunescusorin paunescusorin Referitor la programul de functionare al anumitor prestatori de servicii.Care este legislatia in vigoare si ce efecte poate avea ,daca o Soc.Com.,din lipsa de ... (vezi toată discuția)