avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Activitate avera

Activitate avera

Răspuns la discuția Custodia
Da martori, sunt foarte multi care sa povesteasca cum am crescut fata si cat de bine este cu mine.Fata in schimb nu vrea sa auda de el si nici macar sa il vada pt ca spune ea ca nu a fost instare sa fie langa ea niciodata ,vrea doar cu mine .Daca ajung sa ma intalnesc cu el sa ii cer permisiunea de a pleca in vacanta nu imi va da , pt ca am incercat la finalul relatiei cu el sa pot pleca cu fata si nu a fost deacord.Oricum fata in fata cu el imi este frica sa ma intalnesc pt ca atunci cand mi-am inceput o relatie cu un baiat (cand relatia cu el era sfarsita)au inceput si amenintarile atat de rau ca m-am dus la politie unde a fost chemat si el nu stiu ce a patit ca nu ma interesat cert este ca sa potolit.
Nu stiu de a fost condamnat,stiu doar ca ceva timp in urma era emisiune politia in actiune si ma uitam la televizor ,l-am vazut ,am inteles ca s-ar fi luat de o fata minora iar tatal minorei iar fi cerut socoteala ,sau batut si in final la retinut pt 24 de ore ,acum nu stiu daca de aici a plecat totul ,sau poate ca la prins la furat .
Discuție Custodia
Am o fetita de 8 ani si 9 luni pe care am crescut-o singura .La varsta de 1 si jumatate a fost ultima data cand si-a vazut tatal ,fata este recunoscuta de catre el ,nu am cerut pensie alimentara si nu am fost casatorita cu el.In prezent locuiesc cu logolnicul meu mama sa si fetita este fericita nu ii lipseste nimic ,la scoala merge foarte bine ,dar brusc m-am suparat ,mama mea ma sunat si mi-a spus ca tatal feti a venit si vrea sa vada fata si sa o ia la el acasa ,zicandu-le:,,Ajunge cat a crescut-o acum vreau sa o cresc si eu'' .Nu sunt de acord si nu vreau sa vada fata nici eu si nici ea nu vrea ,in primul rand am inteles ca ia spus familiei mele ca a iesit de la pucarie,cum sa-mi las fata nu vreau si nu sunt de acord este foarte bine cu mine fericita dc sa ii strice linistea. Va rog frumos Ce pot face sa obtin custodia definitiva ,cat mar costa,care sunt procedurile si ce sanse am?Daca voi reusi asa a-si putea sa pot pleca vacante si in strainatate pt ca fara acordul lui nu pot si el scris nu imi va da.Astept raspuns .Multumesc