avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Activitate mireav

Activitate mireav

buna seara,sunt o graviduta in concediu prenatal de la 04.04.In martie pe 10 am intrat in CO si am stat acasa 11 zile,pana pe 24.Dupa 25.03. am intrat in CM 10 zile pt o cinstita.Am inteles ca pe langa banii pe CM as beneficia si de o indemnizatie de CO.Pana azi nu am primit nici un ban desi eu i-am instiintat ce trebuie sa imi plateasca.Puteti va rog sa-mi spuneti cati bani as avea de primit pe CO si CM ??Mentionez ca iau 1000 bani in mana iar pe contract am 850 lei,iar nr de zile 15 pe luna(13 ore)sau 30(cate8 ore).Nu stiu exact cum ar calcula ei.Sper sa rezolv mai repede cu banutii si sa mi-i dea pt ca urmeaza prenatalul de achitat,iar eu din martie de cand stau acasa nu am luat nici un ban.Multumesc
Răspuns la discuția Graviduta
vreau sa ma duc si sa fiu informata cand o sa le zic,sa fiu sigura de ceea ce stiu,de aceea va multumesc din suflet,si sper sa fie corecti sa nu-mi faca vre-o figura urata.multumesc inca o data,o zi buna
Răspuns la discuția Graviduta
pai..data de salariu era pe 10 martie,iar banii pt zilele muncite i-am rugat sa mi-i dea pe 9,si mi i-au dat,indemnizatie de concediu nu am luat,ultimii bani pe care i-am luat a fost salariu pe 9.zilele de concediu de odihna le-am avut dupa 10.03-24.03.2014,iar dupa am adus concediu medical dupa 25 pana pe 31 ca se termina luna,iar pe aprilie mi-am mai luat 3 zile de concediu medical,urmand ca dupa 4.04.2014 sa iau prenatal.ce bani ar trebui sa iau,mentionez inca o data ca ultimii bani au fost pe 9,adica salariu pana in momentul acela.multumesc oricum din suflet pt lamuriri ,sunt pt prima data gravida si nush exact cum sa procedez.
Discuție Graviduta
buna seara,sunt o graviduta care urmeaza sa intre in prenatal.ultima zi de munca a fost pe 9 martie,anuntand cu minim 2 sapt sa nu mai vin.mi-am luat 11 zile de concediu de odihna ca atat mi-a zis contabilul ca beneficiez pe anul asta.dupa cele 11 zile mi-am luat medical de la medicul de familie 10 zile,dupa care voi intra in prenatal.intrebarea mea e urmatoarea..in concediu de odihna nu trebuia sa iau si salariu?iar medicalul se plateste separat tot de catre angajator??multumesc anticipat