avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Plata indemnizatie CO si CM
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Plata indemnizatie CO si CM

buna seara,sunt o graviduta in concediu prenatal de la 04.04.In martie pe 10 am intrat in CO si am stat acasa 11 zile,pana pe 24.Dupa 25.03. am intrat in CM 10 zile pt o cinstita.Am inteles ca pe langa banii pe CM as beneficia si de o indemnizatie de CO.Pana azi nu am primit nici un ban desi eu i-am instiintat ce trebuie sa imi plateasca.Puteti va rog sa-mi spuneti cati bani as avea de primit pe CO si CM ??Mentionez ca iau 1000 bani in mana iar pe contract am 850 lei,iar nr de zile 15 pe luna(13 ore)sau 30(cate8 ore).Nu stiu exact cum ar calcula ei.Sper sa rezolv mai repede cu banutii si sa mi-i dea pt ca urmeaza prenatalul de achitat,iar eu din martie de cand stau acasa nu am luat nici un ban.Multumesc

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna si prenatal angelica82 angelica82 Buna ziua, Sunt angajata din data de 01-04-2013.Salariul brut este 800 ron respectiv 850 ron de la 01-01-2014.In luna a-12-a din anul 2013 am avut 5 zile de ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie co eleonora78 eleonora78 Data post: Miercuri, 7 Mai 2008, 15:25 Subiect: RE: dreptul co buna ziua, am si eu o nelamurire in legatura cu calculul concediului de odihna. Am ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical angelica82 angelica82 Doresc sa stiu daca patronul imi calculeaza corect concediul medical. In luna August de pe data de 01 pana pe 06 am avut concediu de odihna.De pe 07 ale lunii ... (vezi toată discuția)