avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Activitate Vlad26

Activitate Vlad26

Domnul Razan iti multumesc mult pentu aceste informatii deci as mai putea aea o sansa la permis ?
Aaa da inteleg dar m-am predat singur la politie in 12 ore adica peste noapte a doua zi , si nu am mai aut pana acum antecedente penale , sau de orice fel .
Buna ziua am si eu un caz din data de 23.02.2014 , accident rutier cu victima si parasirea locului accidentului. Accidentul sa produs seara in jurul orei 19:30 am loit un om beat cu oglinda si apoi am plecat crezand ca e doar oglinda , m-am panicat foarte tare de asta nici nu am stat la fata locului ... in acest timp deja venise ambulanta pe drum catre locul accidentului .Am mers in dimineata de 24.02.2014 si m-am denuntat singur la care mi sa luat proba de alcool si a esit 0 , si o proba de sange , am dat declaratie cum sa intamplat mi sa eliberat o doada fara drept de circulatie dupa care a trebuit sa astept ca victima sa isi retraga plangerea . Victima nu a mai depus plangere ca m-am inteles cu el la o suma de bani . Iar inainte de pasti cu o saptamana am fost chemat sa mai semnez inca ceva asta fiind cred ca finalizarea dosarlui sau can asa ceva si la urma mia zis ca partea cu victima mia cazut si mi-a mai ramas doar parasirea locului accidentului , iar de atunci nu mai stiu nimica , ce se a intampla ? am vreo sansa la permis ? ce ar trebui sa fac de acum sa mearga lucrurile mai bine si mai repede daca se poate ? Va multumesc !