avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Activitate Sorindmt

Activitate Sorindmt

Atunci cand esti aburit/mintit pas cu pas...zi dupa zi....parca iti pierzi increderea domnule Jurist X...
Ma opresc aici cu postarile...si-asa stau cu stres ca e posibil sa se stie deja de topic-ul meu deschis aici...
Stiu ca nu am fost prea explicit . Totusi unele raspunsuri la intrebarile dvs. doamna AVLIL sunt in mesajele mele precedente...

"Ati vazut ceva? Ati participat la ceva?" => "Subiect: Martor identitate reala & martor identitate protejata & COLABORATOR"..."am COLABORAT cu ei pana aici am"...

interesul meu ?! :) => o tara "mai curata"....foarte trist cand vad ca sunt privit ca as avea un interes propriu , si nu un interes general...

"nu ati facut nimic ilegal... inca?" =>CORECT ... INCA !...pentru ca urmeaza sa depun marturie mincinoasa...

"nu am vazut cetateni buni dispusi sa marturiseasca asa cum li s-a descris" => avand in vedere ca voi spune adevarul ulterior cu identitate protejata , voi ignora jignirea dvs.

Dilema mea era : ce siguranta am ca daca voi depune marturie mincinoasa cu identitate reala , si ulterior voi spune adevarul cu identitate protejata , nu voi fi acuzat de comiterea acestei infractiuni ....in conditiile in care pentru tot ce am facut pana acum mi s-a eliberat o autorizatie pentru a COLABORA in scopul strangerii de probe . Si DA ! Vor fi 2 marturii ale mele...nu neaparat din partea unei singure parti...:)

Multumesc tuturor pentru raspunsurile oferite . Nu am lamurit nimic , dar macar m-am descarcat .
Cu Dumnezeu inainte !

Ce garanție am ca daca depun aceasta marturie cu identitate reala nu voi fi ulterior acuzat de marturie mincinoasa? Pot cere vreun document/autorizatie de la parchet pentru așa ceva?
E normal sa fac așa ceva? Mi s-a descris inițial o cu totul alta desfășurare a narațiunii,dar a ieșit un mare fiasco(deconspirare aproape totala).Dovezi ca am colaborat cu ei pana aici am, as vrea sa ma retrag(spun adevarul cu identitate reala), dar mi-e frica de cum vor reactiona ei. Ma repet ca nu am făcut nimic ilegal.Mi s-a cerut ajutorul, iar eu, ca un bun cetățean ce sunt am acceptat .Of...
Mi se cere sa mint in calitate de martor cu identitate reala si sa spun adevarul ulterior in calitate de martor cu identitate protejata .
Ce sa fac? Nici nu as vrea sa ma pun rău cu acuzarea...nici sa fiu deconspirat , dar nici sa dau marturie mincinoasa.nu am făcut nimic ilegal...am urmat indicațiilor lor pana acum...dar parca e prea mult...mi-e frica de acuzare...mi-e frica de inculpati...simt ca o iau razna...:((((((