avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Activitate Flatten

Activitate Flatten

salut, nu se aplică nicăieri din diverse pretexte și motive, unii spun că așteaptă normele de aplicare.

sunt multe hârtii de făcut
- conducătorul (directorul, presședintele) trebuie să dea o decizie cu lista oamenilor. mult succes să convingi asta un ministru sau un președinte de instituție. dacă nu vrea, nu dă decizia și nu ai ce să-i faci
- salarizarea trebuie să facă un stat de plată separat
- resurse umane și juridic să verifice fișele de post etc.

nu vor să aplice, ori de lene ori de frică ori de invidie.. de ce să aibă ITștii salarii mai mari?
dacă ai vreun update, scrie aici, te rog..
probabil că instanța de judecată e singura variantă
Buna ziua, am un PFA infiintat in iunie 2011, cu norma de venit. Din iunie 2012 am devenit concomitent si angajat cu norma intreaga.

Nu am facut (din neglijenta) contract cu Casa de Pensii decat spre finele lui 2013, cand mi s-au calculat obligatiile de plata. De la 1 iulie 2012 ANAF a preluat aceasta situatie dar fara sa opreasca mersul lunar al CAS desi eu eram angajat.
Acum sunt in situatia de a avea o suma + accesorii calculate pe intreaga perioada iunie 2011 - prezent. desi ar trebui sa am iunie 2011 - iulie 2012 si restul 0, contributiile find deja platite de angajator.

Daca depun acum formularul 601 de incetare a obligatiei de plata cu data 2012, se anuleaza perioada in plus si se recalculeaza sau se calculeaza incepand de la data curenta? E posibila o amenda pentru intarzierea depunerii formularului 601? Nu a fost nimeni in stare sa-mi explice ce efecte are acest 601, retroactiv sau nu

De la ANAF mi s-a spus sa obtin de la Casa de Pensii o noua recalculare, de la Casa de Pensii mi s-a spus sa obtin de la ANAF o noua recalculare. =D>

Va multumesc!