avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Activitate cnai

Activitate cnai

Multumesc pt. raspuns. Sunt dezamagita ca nu exista exceptii, ma asteptam sa fie ceva pt. astfel de societati, cu un nr. mare de agenti sau soferi si carora sa li se deconteze prin avansuri sumele care le trebuiau, in numerar. Asadar.... prin banca si nu mai mult de 5000 ron per furnizor, pt. toti ceilalti cu cash. Dar stau totusi si ma gandesc ce ar trebui sa faca? Sa stea pe telefoane si sa tina cineva o evidenta pt cei 200 de soferi, sa vada azi de unde au alimentat si sa le zica la un moment dat ca s-a cumulat la un anume furnizor suma de 5000 ron........? E oare posibil......???
Multumesc pt. raspuns, dar soferii nu au carduri si nici nu li se vor face.Asta ar implica comisioane, costuri, etc.In plus daca ne straduim sa nu depasim cu avansurile 10 000 ron ( desi ...) este o problema faptul ca ei aduc decontui justificative pt. suma asta si e posibil ca intr-o zi sa fie plata catre un furnizor de comb. de 9000 si alti furnizori de difeneta.....? Adica plati catre un singur furnizor, mai mari de 5000 ron.....??
Buna ziua!
Ma poate ajuta cineva cu urmatoarea problema? O societate are aprox. 200 de soferi carora li se acorda avansuri spre decontare pt. combustibil. Daca limita zilnica de plati e de 10000 ron care e procedura, pt. ca in mod clar avansurile zilnice depasesc aceasta valoare. Care e baza legala? Va multumesc !