avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Activitate dany3l85

Activitate dany3l85

buna ziua
de curand am achizitionat un apartament la parter printr un schimb cu o garsoniera si o suma de bani dif. dupa achizitionare un vecin mi-a spus ca am si boxa la subsol si ca toti locatarii au una dar eu cand a machizitionat imobilul proprietarii nu mi-au spus ca au boxa probabil in speranta ca poate iau ceva in plus pe ea. cand am sunat-o pe vanzatoare sa o intreb daca am si boxa, ea a sarit ca arsa ca nu ne a fost intelegerea si pe boxa si ca aia e o incapere buna si ea o sa o intabuleze si ca daca o vreau eu sa ne intelegem pe o suma. in contract de schimb scrie" dam in deplina proprietate catre X ,ca bun propriu imobilul constand in : apartament nr y cu suprafata z , impreuna cu imobilul se transmite dreptul de folosinta asupra cotei parti din terenul aferent constructiei , precum si dreptul de proprietate asupra cotei parti de 4,8 % din imobilul care prin natura sau destinatia lor sunt de folosinta comuna cu ceilalti proprietari." acum eu stau si ma intreb daca asta nu se refera si la boxa. ideea e ca nu stiu daca ceilalti vecini au acte aparte pentru boxele lor. ce as putea face eu in situatia de fata? daca imi pun lacat la boxa fostii proprietari pot face ceva desi ei nu mai au mutatia acolo?