avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Activitate azorica

Activitate azorica

Am inteles, va multumesc !
In ceea ce priveste indemnizatia si suplimentul am inteles, nu ma asteptam sa-mi raspundeti asa repede ! :)
Ce nu am inteles foarte bine este pana cand stau acasa, dvs spuneati : "1. Inainte cu vreo 10 zile de a se termina CCC1 faceti o cerere catre angajator prin care solicitati prelungirea suspendarii contractului individual de munca (CIM) pentru a intra in CCC2 (anexati o copie dupa certificatul de nastere a celui de al doilea copil)." ....pentru CCC 1 am optat sa stau acasa 2 ani si se finalizeaza in mai 2015, eu nasc (luna viitoare) in mai 2014 al 2-lea copil pentru care voi opta tot pentru 2 ani, asadar voi sta acasa pana in mai 2016 cand al 2-lea copil implineste 2 ani, chiar daca cererea catre angajator o depun cand al 2-lea copil are deja 1 an, corect?
Ma regasesc in aceeasi situatie, sunt in CCC 1 pana in 2015 si luna viitoare nasc al 2-lea copil, cum se procedeaza, cand depun actele pentru intrare din CCC 1 in CCC 2, cand termin cei doi ani pt primul copil sau acum dupa ce-l nasc pe al 2-lea si se prelungeste 2 ani de la momentul nasterii copilului 2? Pentru perioada de suprapunere primesc un supliment la indemnizatie de 600 lei?