buna ziua,
multumesc pentru raspunsul prompt.
m-am uitat pe statul de plata si asociatia de bloc a platit fond de concedii de 0,85% pentru contractul de mandat.
ce este de facut in aceasta situatie? ce documente am nevoie si unde le depun? in mod normal, in luna octombrie trebuie sa primesc indemnizatia pentru concediul medical.
referitor la indemnizatia pentru CCC este de ajuns o adeverinta privind veniturile realizate la asociatia de bloc in ultimele 12 luni?
din data de 08 sept am intrat in concediul de maternitate de 126 zile.
nasterea va avea loc in urmatoarele zile.
ma intereseaza urmatorul aspect: cum se calculeaza si daca trebuie sa depun vreun document pentru calculul indemnizatiei pentru aceste 126 zile?
mentionez ca:
- in ultimele 6 luni am avut un venit fix de locul de munca de baza unde sunt angajat cu contract individual de munca si
- din 01 aprilie pana in prezent am avut un salariu fix pe baza unui contract de mandat de la asociatie de proprietari ai blocului pentru care s-a completat formularul 112 si pentru care s-au platit lunar: impozit, fond somaj, fond pensii, fond sanatate.
avand in vedere ca s-a depus lunar acest formular 112, mai trebuie sa depun si eu vreun document (adeverinta de salariu de la asociatia locatari sau copie contract mandat cu salariu aferent) la institutia (nu stiu care) care calculeaza si vireaza indemnizatia pentru perioada de concediu lauzie?
buna ziua,
as vrea sa stiu daca exista incompatibilitate intre concediu crestere copil cu functia de presedinte asociatie proprietari.
practic, o proaspata mamica care se afla in concediu de crestere copil poate fi remunerata in aceeasi perioada pentru functia de presedinte asociatie proprietari?
sincer, nu stiu in ce consta remuneratia unui presedinte de asociatie de proprietari sau daca se platesc taxe si impozite la stat ca in cazul unui salariu normal pentru orice salariat.
multumesc,