Buna ziua,
Incep prin a mentiona faptul ca lucrez la o agentie de turism. Totodata sunt inscrisa pe un grup de turism pe Facebook (un grup inchis unde se presupune faptul ca ar fi inscrise doar persoane care lucreaza in turism). In acest grup se posteaza diverse informatii legate de domeniu, dar din cand in cand se mai face haz de unele cereri absurde ale clientilor.
Astfel, intr-o zi, am postat si eu print screen-ul a 2 cereri care m-au amuzat. Ei, greseala mea a fost faptul ca nu am sters numele, nr. de telefon si adresa respectivilor.
Cererile au fost preluate de pe un portal de turism, unul la care sute de agentii din tara au acces (contra cost). Deci, cererile respective, ajung la toate agentiile inscrise pe acel portal. Daca agentia de turism sau agentul considera ca o anumita cerere merita atentie, raspunde la ea, daca nu, nu.
Dupa ce am postat acel print-screen, se pare ca in grupul respectiv era inscris un domn care nu area nicio legatura cu turismul si a inceput-o cu comentarii de genul: "uite ce fac agentiile cu datele clientilor" si etc. I-am explicat ca nu e vorba de clienti ai agentiei, ci pur si simplu de niste cereri preluate de pe un portal de turism.
A trecut la amenintari ca o sa faca antireclama si o posteze acel print screen la el pe Facebook, ceea ce a si facut.
Eu lucrez la o agentie de turism care este franciza. Astfel, ieri am fost sunata de o doamna de la firma a carei franciza suntem, ca a aflat de acea postare si ca am patat imaginea firmei, spunandu-mi ca respectivul ma poate da si in judecata.
Intrebarea mea este, care ar fi consecintele acestei situatii ? Sefa mea inca nu a aflat, dar e doar o chestiune de timp pana cand va fi informata.
Multumesc anticipat !