avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Activitate ion_ionut

Activitate ion_ionut

Răspuns la discuția Vanzare teren fara imobil
Constructia a fost inceputa legal in baza unei autorizatii care s-a respectat, dar cand firma a vandut catre prima persoana fizica a vandut pur si simplu doar terenul nu s-a mentionat in contractul de vanzare cumparare cladirea, motivul ar fi fost ca nu este terminata si nu este intabulata iar autorizatia era expirata, cand eu am cumparat de la persoana fizica am cerut notarului sa o trecem in acte intr-un fel , nici acesta nu a trecut-o a spus ca nu poate daca nu este intabulata, ideea este ca eu am acum un cumparator si nu stiu cum pot sa o trec in acte pt ca acest cumparator nu vrea sa riste nimic si vrea sa se clarifice aceasta omitere , pt ca doreste sa o foloseasca sa continue constructia acesteia.De unde pot sa incep aceasta modificare sau indreptare a contractului de vanzare cumparare?
Buna ziua,

Am o problema legata de un teren cumparat de la o persoana fizica care aceasta la randul ei a cumparat terenul de la o firma, pe acest teren se afla o cladire in constructie ( la rosu ) neterminata , problema mea este urmatoare: aceasta cladire nefind intabulata si nefind finalizata si cu autorizatia expirata, nu a fost trecuta in actul de vanzare cumparare dintre firma si cumparator, si eu cand am achizitinonat-o s-a intamplat acelasi lucru am cumparat terenul fara sa apara cladirea pe el, eu acum doresc sa vand acest teren problema este ca, cumparatorul doreste sa se foloseasca de aceasta cladirea sau sa o darame pt a construi un alt imobil cum pot trece acest imobil in acte care este solutia ?!! daca vand doar terenul acesta poate sa o foloseasca ?! firma care a detinut-o in trecut poate sa mai aiba vreo pretentie fata de noul cumparator ?!?!
multumesc pt un eventual raspuns