Buna ziua,
Din 18. aprilie 2013, am o incuv. la executare favorabila ramasa def. si irev. prin decizia instantei de recurs, pe motivul pierderii puterii executorii a contr. de credit datorita prescrierii dreptului de a cere executarea.
Imediat, aceeasi creditoare a a introdus la judec. alta cerere la alt complet care a incuviintat executarea, in baza aceluiasi contract de credit invocat si inainte, incu. data la 05. mai 2013.
Pana in data de azi cand am primit o somatie ca voi fi poprit asupra conturilor, ce pot face:
- introduc contestatie la executare pot invoca exceptiile de litispendenta, autoritate de lucru judecat?
- pot invoca si perimarea inceperii executarii din vina creditoarei?
Ce sfaturi imi dati? Va multumesc si astept urgent raspuns ca termenul de 15 zile pt. contest. se implineste pe 17.04.2014.
Buna ziua ,
Revin cu o intrebare in legatura cu pensia de invaliditate . Urmeaza sa-mi intocmesc dosarul pentru obtinerea pensiei de invaliditate ( Insuficienta renala cronica -stadiu terminal ) .Am 47 de ani si sunt bolnav din anul 2012 . M-ar interesa in ce conditii gradul de invaliditate ce va fi emis de comisia de expertiza medicala este NEREVIZUIBIL si daca pot fi incadrat cu grad de invaliditate nerevizuibil conform bolii de care sufar .
Va multumesc !
Buna ziua !
Am 46 de ani si sunt bolnav de insuficienta renala cronica -stadiu terminal din anul 2012 fiind dependent de dializa de 3 ori pe saptamana . Tot din anul mentionat beneficiez de indemnizatie de handicap permanent + indemnizatie de insotitor (sotia ) .
Vechimea pe care o am este de 8 ani si 4 luni ( inclusiv stagiul militar ) . As dori sa stiu daca beneficiez de pensie de invaliditate ( Gradul ? ) si care sunt demersurile pe care trebuie sa le efectuez .
Va multumesc !