MoonlightCactus a scris:
mirei2012 a scris:
Mi se pare foarte ok...daca vreau sa ma duc la mediere merg singur si nu mai merg la instanta sa-mi exercit dreptul de a fi judecat de o instanta....dreptul de acces la justitie trebuie sa fie si sa ramana neingradit.
Oricum era o alta gaselnita ajutatoare pentru ca unii sa faca niste bani...cum se intampla de 24 de ani incoace...pe rand oferite diferitelor categorii profesionale
Ooo..parca ai avea 100 de ani:D
Perfect de acord.Lasa libertatea.de alegere...
Problema.... daca numai cand avem 100 de ani intelegem lucruri ....slabe sanse sa ne mai salvam;)
Mi se pare foarte ok...daca vreau sa ma duc la mediere merg singur si nu mai merg la instanta sa-mi exercit dreptul de a fi judecat de o instanta....dreptul de acces la justitie trebuie sa fie si sa ramana neingradit.
Oricum era o alta gaselnita ajutatoare pentru ca unii sa faca niste bani...cum se intampla de 24 de ani incoace...pe rand oferite diferitelor categorii profesionale
Ce s-o fi întâmplat cu forumul, că e cam pustiu în ultima vreme...
Ce s-o fi întâmplat cu forumul, că e cam pustiu în ultima vreme...
Mirei, vezi te rog care e răspunsul la grila lui friţ, dacă ai cartea lui U...
Friţ cred că a uitat să ne mai dea răspunsul;)
Nu am fişele lui U
De ce nu stau amandoi in acelasi tip de cusca? Oare cum arata cea din sticla?
unul incalcase omerta si statea in cabina de sticla (antiglont) iar al 2-lea nu colaborase si interlopii promisesera ca il vor elibera,e ok?:))
MoonlightCactus a scris:
c
din cauza faptului ca instanta se afla in fata unui proces cu 2 membrii importanti ai lumii interlope din Bucuresti ,organele judiciare au decis ca cei 2 sa fie prezenti in fata instantei,unul intr-o cabina de sticla si cel de-al 2-lea intr-o cusca cu gratii de metal
a.s-a incalcat prezumtia de nevinovatie chiar dc li s-a asigurat dr la aparare
b.nu s-a incalcat prezumtia de nevinov in conditiile in care dr la aparare nu a suferit nicio restrictie
c.tratamentul celor 2 incalca prezumtia de nev indiferent de posibilitatea exercitarii drepturilor
rasp corect b
gr proprie
inspirata din pag 20 MU pr pen 2014
ce ai cu pacientele?
e criza,s-au ,,tunat,,si fetele un pic.dc raspund mai colaboreaza cu organele jud pe viitor,mai aflam noi de combinatii,mai ajung doctorii sa raspunda?eu zic ca nu.fetili este victime!;)