avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters319287

Activitate ContSters319287

Răspuns la discuția Admitere INM 2014
mirei2012 a scris:

MoonlightCactus a scris:

mirei2012 a scris:

Mi se pare foarte ok...daca vreau sa ma duc la mediere merg singur si nu mai merg la instanta sa-mi exercit dreptul de a fi judecat de o instanta....dreptul de acces la justitie trebuie sa fie si sa ramana neingradit.
Oricum era o alta gaselnita ajutatoare pentru ca unii sa faca niste bani...cum se intampla de 24 de ani incoace...pe rand oferite diferitelor categorii profesionale

Ooo..parca ai avea 100 de ani:D
Perfect de acord.Lasa libertatea.de alegere...

Problema.... daca numai cand avem 100 de ani intelegem lucruri ....slabe sanse sa ne mai salvam;)

Nu ai inteles...
Te exprimasesi ca si cand ai fi trait 10 vieti...Nu conteaza. Spor la invatat!Si nu, nu cred ca maturitatea gandirii e data de numarul anilor, daca insidios asta vroiai sa subliniezi.
mirei2012 a scris:

Mi se pare foarte ok...daca vreau sa ma duc la mediere merg singur si nu mai merg la instanta sa-mi exercit dreptul de a fi judecat de o instanta....dreptul de acces la justitie trebuie sa fie si sa ramana neingradit.
Oricum era o alta gaselnita ajutatoare pentru ca unii sa faca niste bani...cum se intampla de 24 de ani incoace...pe rand oferite diferitelor categorii profesionale

Ooo..parca ai avea 100 de ani:D
Perfect de acord.Lasa libertatea.de alegere...
Nofacenoname0 a scris:

Ce s-o fi întâmplat cu forumul, că e cam pustiu în ultima vreme...

Invatam, cred. Se umple el peste o luna,stai numai sa vezi:)
Nofacenoname0 a scris:

Ce s-o fi întâmplat cu forumul, că e cam pustiu în ultima vreme...
Mirei, vezi te rog care e răspunsul la grila lui friţ, dacă ai cartea lui U...
Friţ cred că a uitat să ne mai dea răspunsul;)

Nu am fişele lui U

Nici eu nu le am acele fise.
:offtopic:se pare ca si procurorii care instrumenteaza cazul doctorilor au ajuns la concluzia ca unele paciente sa rasp.pt dare de mita...
cristian i a scris:

De ce nu stau amandoi in acelasi tip de cusca? Oare cum arata cea din sticla?

unul incalcase omerta si statea in cabina de sticla (antiglont) iar al 2-lea nu colaborase si interlopii promisesera ca il vor elibera,e ok?:))

Dar ce imaginatie bogata ai, rival serios pentru U daca ajungi magistrat;)
cristian i a scris:

MoonlightCactus a scris:

c

din cauza faptului ca instanta se afla in fata unui proces cu 2 membrii importanti ai lumii interlope din Bucuresti ,organele judiciare au decis ca cei 2 sa fie prezenti in fata instantei,unul intr-o cabina de sticla si cel de-al 2-lea intr-o cusca cu gratii de metal

a.s-a incalcat prezumtia de nevinovatie chiar dc li s-a asigurat dr la aparare
b.nu s-a incalcat prezumtia de nevinov in conditiile in care dr la aparare nu a suferit nicio restrictie
c.tratamentul celor 2 incalca prezumtia de nev indiferent de posibilitatea exercitarii drepturilor

rasp corect b

gr proprie
inspirata din pag 20 MU pr pen 2014

Eram convinsa ca e a lui Udroiu. Ma gandeam ca s-a inspirat din procesele de pe alte meleaguri...
c
Eu stiu ca nu.
cristian i a scris:

ce ai cu pacientele?
e criza,s-au ,,tunat,,si fetele un pic.dc raspund mai colaboreaza cu organele jud pe viitor,mai aflam noi de combinatii,mai ajung doctorii sa raspunda?eu zic ca nu.fetili este victime!;)

:DNu am nimic cu nimeni, dar cand esti de acord cu asa ceva, diagnostic fals si tot ceea ce rezulta din asta, poti sa te astepti mai devreme sau mai tarziu ca se va afla. In fond te-ai pretat la jocul asta, si ca orice joc, are regulile lui. Si te supui lor, bune sau rele.
Dar asta e o alta discutie, de povestit pe indelete si ar face obiectul unui alt topic.