Curs practic de implementare e-Factură / e-Transport. Reguli de aplicare și discuții practice. Vezi detalii și participă →
salutare! chiar nu pote nimeni sa faca o lista cu toti autorii recomandati pentru admiterea in inm pentru fiecare materie in parte?astept asta de la cei care au mai sutinut examenul in anii anteriori!multumesc anticipat!
Nofacenoname0 a scris:
Nu exista dreptul martorului de a nu da declaratii. Dar nici sanctiune penala impotriva refuzului, pt. ca refuzul nu e prevazut printre modalitatile marturiei mincinoase. E la fel ca ,,dreptul" inculpatului de a minti, nu e prevazut ca drept dar nici sanctionat...
Eu cred că ar fi bine să mai citiți odată prevederile legale referitoare la mărturia mincinoasă și apoi să vă mai gândiți la ceea ce ați scris mai sus. ;)
...am primit o amenda in valoare de 400 ron pentru depasirea neregulamentara a coloanelor de masini la semafor....am facut dreapta la semafor fiind incadrat pe o banda de inainte.
Unii sustin ca ar avea drept sa nu declare nimic, dar nu stiu cat de valabil este acest lucru.
Ok , Multumesc mult pentru raspunsuri ....
Se poate intampla ceva cu ea ... in cazul de martor ?
Poate refuza declaratia ? fara a primi vre-o sanctiune ?
Declaratiile care le da ... le pot afla si " condamnatii" (nu stiu cum se numesc exact ) , pot afla si cine a dat declaratiile ? Va intreb pentru ca ei ii este foarte frica ... ca in pozele care i le-a aratat inainte politistul a recunoscut oameni care vand droguri , obliga femei la prostitutie ... chestii deastea .