Salut tuturor ! Am ajuns aici ca majoritatea studentilor la drept care s-au interesat de examenele de admitere pentru Barou/INM , eu ma voi rezuma la Barou .
Mi-am cumparat toate cartile pentru anul 3 de civil si penal ( mentionez ca nu am la civil toti autorii arhicunoscuti , totusi dau inainte cu acestea ) iar la penal ( Toate cartile lui Udroiu ) . Metoda care o folosesc este sa trec prin doctrina scriind si citind concomitent ( merg pe premiza ca retin mai bine materia , oricum e mult de scris 15-20 caiete ) si apoi codurile + grile . Intentionez ca pana la inceputul anului 4 sa am acea sfera de cunostinte necesara si sa ma axez in anul 4 mai mult pe coduri , grile si informatii subsidiare . Studiez la o facultate particulara , iar asta m-a determinat sa fac ceva , sa studiez din greu si sa reusesc sa demonstrez ca se poate chiar daca majoritatea colegilor mei vin la cursuri doar pt a avea studii superioare ( pana la urma cei ce invatati in bucuresti doar nu aveti 2 capete , nu ? ). Ce parere aveti de metoda de invatat ? Chiar nu stiu alta metoda mai usoara. Multumesc anticipat