avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou

Salut tuturor ! Am ajuns aici ca majoritatea studentilor la drept care s-au interesat de examenele de admitere pentru Barou/INM , eu ma voi rezuma la Barou .
Mi-am cumparat toate cartile pentru anul 3 de civil si penal ( mentionez ca nu am la civil toti autorii arhicunoscuti , totusi dau inainte cu acestea ) iar la penal ( Toate cartile lui Udroiu ) . Metoda care o folosesc este sa trec prin doctrina scriind si citind concomitent ( merg pe premiza ca retin mai bine materia , oricum e mult de scris 15-20 caiete ) si apoi codurile + grile . Intentionez ca pana la inceputul anului 4 sa am acea sfera de cunostinte necesara si sa ma axez in anul 4 mai mult pe coduri , grile si informatii subsidiare . Studiez la o facultate particulara , iar asta m-a determinat sa fac ceva , sa studiez din greu si sa reusesc sa demonstrez ca se poate chiar daca majoritatea colegilor mei vin la cursuri doar pt a avea studii superioare ( pana la urma cei ce invatati in bucuresti doar nu aveti 2 capete , nu ? ). Ce parere aveti de metoda de invatat ? Chiar nu stiu alta metoda mai usoara. Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2014 IM12 IM12 Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014. (vezi toată discuția)
Concursul de admitere la inm 2012 ionela1984 ionela1984 Imi poate spune cineva va rog dupa ce manuale sa invat si eu pentru admitere a inm din acest an?poate imi sugerati si ceva grile sau exercitii de rationament ... (vezi toată discuția)