Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu raspunsuri la urmatoarea problema:
-vreau sa angajez un absolvent(liceu sau facultate). Ce avantaje am? La ce institutie a statului trebuie sa apelez pt a face actele?
Multumesc anticipat!
Va rog sa ma ajutati cu raspunsuri la urmatoarea problema:
-am un PFA, cu un autoturism pt care am contract de comodat. Pt desfasurarea activitatii trebuie sa fac deplasari in tara, pe baza de ordin de deplasare(stampilat in locatia respectiva). Cat carburant pot deduce la o deplasare? Unele persoane mi-au spus ca bonul trebuie sa contina o cantitate de carburant egala cu nr. kilometri*8,5l/100km, iar eu in jurnalul de venituri si cheltuieli bag doar 50% din valoarea bonului. Altii mi-au spus ca incepand cu 2014 pot baga intreaga valoare.
Care este procedura corecta?
Multumesc!!!!!!!!!!!!!!!
La o situatie asemanatoare ma refeream si eu. Daca cumpar un imobil pe numele copilului meu(care este insa major), sa nu-l poata instraina fara consimtamantul meu?
La o situatie asemanatoare ma refeream si eu. Daca cumpar un imobil pe numele copilului meu(care este insa major), sa nu-l poata instraina fara consimtamantul meu?
Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti daca se poate ca, intr-un contract de vanzare cumparare prin care se achizitioneaza un imobil, sa fie introdusa o clauza prin care acesta nu poate fi revandut fara acordul altei persoane. Multumesc!