avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Activitate geronimo2014

Activitate geronimo2014

Răspuns la discuția Angajare absolvent
Care este valoarea indicatorului social de referinta?
Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu raspunsuri la urmatoarea problema:
-vreau sa angajez un absolvent(liceu sau facultate). Ce avantaje am? La ce institutie a statului trebuie sa apelez pt a face actele?
Multumesc anticipat!
Va rog sa ma ajutati cu raspunsuri la urmatoarea problema:
-am un PFA, cu un autoturism pt care am contract de comodat. Pt desfasurarea activitatii trebuie sa fac deplasari in tara, pe baza de ordin de deplasare(stampilat in locatia respectiva). Cat carburant pot deduce la o deplasare? Unele persoane mi-au spus ca bonul trebuie sa contina o cantitate de carburant egala cu nr. kilometri*8,5l/100km, iar eu in jurnalul de venituri si cheltuieli bag doar 50% din valoarea bonului. Altii mi-au spus ca incepand cu 2014 pot baga intreaga valoare.
Care este procedura corecta?
Multumesc!!!!!!!!!!!!!!!
geronimo2014 a scris:

La o situatie asemanatoare ma refeream si eu. Daca cumpar un imobil pe numele copilului meu(care este insa major), sa nu-l poata instraina fara consimtamantul meu?

La o situatie asemanatoare ma refeream si eu. Daca cumpar un imobil pe numele copilului meu(care este insa major), sa nu-l poata instraina fara consimtamantul meu?
Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti daca se poate ca, intr-un contract de vanzare cumparare prin care se achizitioneaza un imobil, sa fie introdusa o clauza prin care acesta nu poate fi revandut fara acordul altei persoane. Multumesc!