Si totusi nimeni nu poate beneficia de aceasta lege.Concret nu se fac acte pentru a putea plati rata.Raspunsul este ca inca nu sunt stabilite exact reglementarile dupa care se acorda aceasta compensatie si nimeni nu ofera un raspuns cu o data in viitor.
Buna ziua, stie cineva cand se termina actele normative si intra intradevar in vigoare aceasta lege? Cand militarii si politistii pot intradevar sa plateasca rata cu banii de chirie?
Buna ziua.Bunica mea locuieste in casa sotului ei de aproximativ 50 de ani.Sotul bunicii a murit acum 40 de ani .De atunci bunica plateste in fiecare an impozitul la casa . Singurul act care il are este un act de mostenitor care dateaza de pe vremea cand sotul bunicii a murit . Se poate realiza uzucapiune ?Ce acte avem nevoie si care este procedura in mare?multumesc frumos!!!
Buna ziua.vecinul meu are casa pe hotar si ma tit deranjeaza cu trebuie de genul sa imi mut cainele ca este langa perete sa imi hag jgheabul in canalizare pentru ca apa se scurge pe langa perete.mentionez totul pe terenul meu.si nu am nimic pus pe peretele lui.in trecut l am lasat sa si isi tencuiasca.acum as vrea sa il tachinez si sa ii zic ca il dau in judecata pentru a ii darama casa.vreau sa stiu ce sanse reale sunt? Mentionez ca nu stiu daca are un acord semnat cu bunicii mei.casa fiind construita acum 100 de ani. Pot afla de undeva daca exista vre-un document?
Pai ma gandesc la un act de vanzare cumparare cu clauza care sa reiasa ca devin proprietar atunci cand bunicul meu o sa moara.Sau in cel mai rau caz donatie.Evit donatie pentru ca este mai usor de castigat in momentul in care este atacata.si nu vreau sa am surprize din partea rudelor.
Buna ziua.bunicul meu vrea sa imi treaca mie pe nume casa lui + teren insa cu clauza ca voi fi proprietar doar atunci cand el decedeaza. Eu momentan beneficiez de bani de chirie de la armata romana pentru ca stau in chirie si nu am nimic pe nume.Cand pierd acest drept?(banii de chirie) in momentul semnarii actelor?Sau in momentul in care decedeaza bunicul?
Buna seara.Incerc sa caut pe net legea normei de hrana si nu o gasesc nicaieri.Eu sunt angajat al armatei romane mai exact sergent la un batalion militar.De aici sunt detasat la un club militar sportiv .Cand sunt acasa totul este in regula primesc norma de hrana.Insa atunci cand sunt in cantonament cu clubul armatei sau cu federatia romana si ei imi ofera mancare(indiferent daca o face clubul armatei sau federatia care apartine de alt minister) eu semnez un pontaj care ajunge la club care ulterior ajunge la batalion si pe zilele cand eu sunt in cantonament eu nu mai primesc norma de hrana.Mentionez ca salariu il iau de la batalion.Vreau sa stiu daca este legal acest lucru sau daca cei de acolo pur si simplu abuzeaza si fac totul dupa propria lor credinta.Mentionez ca stau 8 luni pe an in cantonament si imi afecteaza serios bugetul.un mare multumesc anticipat !
Multumesc pentru raspuns.De legea din 2006 nu stiam eu care facea legatura.Deci daca nu pot fi asociat unic sau administrator.ce functie pot ocupa in firma?
Multumesc Anticipat!
buna seara.Sunt sportiv la un club ce apartine armatei romane si sunt angajat ca si caporal la ei.
Deci am toate drepturile unui caporal printre care si normal de hrana.
In paralel activez si la federatia romana ca si component al lotului si cand sunt in cantonament cu lotul si federatia imi plateste mancarea in tara sau in strainatate, normal de hrana imi este taiata.
Imi spun mereu ca legea spune ori primesti bani de mancare ori primesti mancare.Insa ce legatura are un minister cu altul.
Mentionez ca plecarile in cantonament se fac in baza unei aprobari trimisa de la federatie in care se specifica ca masa si casa sunt suportate de ei.
Acelasi lucru se intampla cand sunt plecat si cu clubul in cantonament si cantonamentele cu cluburile sunt trecute ca si misiuni.