avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2113 soluții astăzi
Forum Activitate Krisstyn

Activitate Krisstyn

Complet dezamagita...Multumesc pentru nimic si pentru lipsa de interes!
Va rog daca se poate oferi un raspuns cat mai repede, as dori sa depun astazi contestatia.
Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii:

Am primit in data de 14.04.2014 o instiintare de executare silita pentru neplata unei amenzi de rovinieta din 12.05.2011. Nu mi s-a adus la cunostinta prin niciun mijloc disponibil despre aceasta desi in procesul verbal de comunicare solicitat Societatii care ma executa reiese ca am fost instiintata conform art.27 ordonanta nr.2/2001.

"Comunicarea procesului-verbal şi a înştiinţării de plată de face prin poştă, cu aviz de primire, sau prin afişare la domiciliul sau la sediul contravenientului. Operaţiunea de afişare se consemnează într-un proces-verbal semnat de cel puţin un martor."

As putea sa inteleg ca o pot lasa si pe pragul usii, oriunde chiar daca nu o ia o persoana de la adresa respectiva? Si de asemenea pe acest PV apare ca si martor o pers din Loc. Loloiasca desi adresa de domiciliu a mea este in Ploiesti. Cum se stabilesc acesti martori si care ar fi interpretarea corecta in aceasta " operatie de afisare" ?

Credeti ca exista sa reusesc sa anulez procesul verbal astfel sau macar sa achit doar contraventia, fara cheltuielile de judecata de 430 lei invocand art.39(1) lit.1 din Legea nr.188/2000, republicata- insemnand max 10% din creanta?

Va multumesc anticipat pentru raspuns!