Am primit in data de 14.04.2014 o instiintare de executare silita pentru neplata unei amenzi de rovinieta din 12.05.2011. Nu mi s-a adus la cunostinta prin niciun mijloc disponibil despre aceasta desi in procesul verbal de comunicare solicitat Societatii care ma executa reiese ca am fost instiintata conform art.27 ordonanta nr.2/2001.
"Comunicarea procesului-verbal şi a înştiinţării de plată de face prin poştă, cu aviz de primire, sau prin afişare la domiciliul sau la sediul contravenientului. Operaţiunea de afişare se consemnează într-un proces-verbal semnat de cel puţin un martor."
As putea sa inteleg ca o pot lasa si pe pragul usii, oriunde chiar daca nu o ia o persoana de la adresa respectiva? Si de asemenea pe acest PV apare ca si martor o pers din Loc. Loloiasca desi adresa de domiciliu a mea este in Ploiesti. Cum se stabilesc acesti martori si care ar fi interpretarea corecta in aceasta " operatie de afisare" ?
Credeti ca exista sa reusesc sa anulez procesul verbal astfel sau macar sa achit doar contraventia, fara cheltuielile de judecata de 430 lei invocand art.39(1) lit.1 din Legea nr.188/2000, republicata- insemnand max 10% din creanta?