avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie Executare silita amenda rovinieta
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie Executare silita amenda rovinieta

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii:

Am primit in data de 14.04.2014 o instiintare de executare silita pentru neplata unei amenzi de rovinieta din 12.05.2011. Nu mi s-a adus la cunostinta prin niciun mijloc disponibil despre aceasta desi in procesul verbal de comunicare solicitat Societatii care ma executa reiese ca am fost instiintata conform art.27 ordonanta nr.2/2001.

"Comunicarea procesului-verbal şi a înştiinţării de plată de face prin poştă, cu aviz de primire, sau prin afişare la domiciliul sau la sediul contravenientului. Operaţiunea de afişare se consemnează într-un proces-verbal semnat de cel puţin un martor."

As putea sa inteleg ca o pot lasa si pe pragul usii, oriunde chiar daca nu o ia o persoana de la adresa respectiva? Si de asemenea pe acest PV apare ca si martor o pers din Loc. Loloiasca desi adresa de domiciliu a mea este in Ploiesti. Cum se stabilesc acesti martori si care ar fi interpretarea corecta in aceasta " operatie de afisare" ?

Credeti ca exista sa reusesc sa anulez procesul verbal astfel sau macar sa achit doar contraventia, fara cheltuielile de judecata de 430 lei invocand art.39(1) lit.1 din Legea nr.188/2000, republicata- insemnand max 10% din creanta?

Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: Krisstyn , utilizator 11:15, 23 Aprilie 2014
Va rog daca se poate oferi un raspuns cat mai repede, as dori sa depun astazi contestatia.
Complet dezamagita...Multumesc pentru nimic si pentru lipsa de interes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cnadnr ioana_sofia ioana_sofia Buna ziua, Va rog sa imi spuneti cum poate fi contestata o masura de poprire rezultata in urma unei presupuse contraventii? Pe scurt, am primit o ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala rovinieta - repunere in plata 48 de ore clb2003 clb2003 Buna ziua, As dori sa stiu daca as putea sa depun o plangere la Judecatorie cu privire la faptul ca intre comunicarea prin posta a procesului verbal si ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita-citare la alta adresa marina_1010 marina_1010 Buna seara, Astazi m-am uitat pe site-ul just.ro pentru a vedea o solutie intr-un dosar de divort si am aflat cu stupoare ca am un dosar de executare ... (vezi toată discuția)