avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Activitate CBN90

Activitate CBN90

Răspuns la discuția Admisibilitate CEDO
Ma scuzati ca va deranjez,am primit din partea CEDO o hartie de confirmare de primire a cererii prin care am solicitat preluarea cauzei depuse de mama mea,atasat la aceasta cere am mai primit o hartie care spune urmatoarele :

Intrucat nu ati depus la dispozitia curtii toate informarile cerute de art 47 din regulamentul curtii sesizarea dumneavoastra nu poate fi examinata si nu este retinuta in vederea constituirii unui dosar.
puteti gasi instructiunile referitoare la procedura de urmat pentru introducerea unei cereri pe site-ul....

Este emisa pe 14 iunie 2012....Mentionez ca nu am primit nicio notificare din partea lor in acea perioada.
Mai am ceva de facut?

Va multumesc
Răspuns la discuția Admisibilitate CEDO
As mai avea o intrebare,in ce circumstante as putea sa cer curtii europene urgentarea procedurii?
spre exemplu daca eu sunt student,si nu am foarte multe mijloace de intretinere,in plus de aceasta locuiesc cu chirie,ar putea fi un lucru de care m-as putea lega?
Va multumesc!
Răspuns la discuția Admisibilitate CEDO
imi cer scuze ca insist,dar vroiam sa va intreb daca cumva pot gasi un model al unei astfel de informari,sau daca va trebui sa trimit o simpla instiintare la adresa grefei cedo prin care instiintez curtea ca mama a murit,si presupun ca va trebui sa adaug la aceasta cerere o copie dupa certificatul de deces si dupa certificatul meu de nastere.

Va Multumesc si Sarbatori Fericite
Răspuns la discuția Admisibilitate CEDO
Si as mai dori sa stiu cam in cat timp aflu daca aceasta cerere a fost admisa,si daca corespondenta intre mine si curte incepe imediat dupa admiterea cauzei.Va multumesc
In urma cu doi ani mama mea a depus o petitie la CEDO pentru incalcarea dreptului la un proces echitabil,mama mea a decedat in urma cu cateva saptamani si vroiam sa stiu daca cumva trebuie sa anunt curtea,sau pot sa preiau eu respectiva cauza ca unic mostenitor.
Ma mai intereseaza sa stiu din experienta dumneavoastra,in cam cat timp voi fi anuntat daca cauza a fost admisa,avand in vedere ca a fost depusa in urma cu doi ani.
Va multumesc!!!