avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Activitate anamaria184

Activitate anamaria184

Multumesc din suflet pentru raspuns. Pot sa ma bucur si eu de sarbatori fara sa stau dor cu gandul la acest apel daca sa il fac sau nu.

In ca o mica intrebare daca nu este cu suparare.
In sentinta scrie ca trebuie sa se prezinte pentru prelevarea probelor biologice. Cum aflu cand si cum trebuie sa se prezinte pentru aceste prelevari? Hartia cu hotararea nu am primit-o acasa pentru ca eram la servici in momentul cand am fost cautata pentru inmanare si ar trebui sa ma prezint la Judecatoria respectiva care se afla in alt oras si nu e tocmai aproape.
Sotul meu este plecat in strainatate si ar avea nevoie sa stie data pentru prelevare cu cel putin o saptamana inainte.
Sotul meu a avut un accident rutier in care a decedat o persoana,si vatamarea altei persoane, acum 3 ani si in sfarsit s-a dat sentinta dupa multe asteptari. A primit 2 ani cu suspendare si 4 ani de incercare. Mai exact care e perioada in care nu trebuie sa aiba infractiuni 2+4 sau 4? Ca am auzit pareri diferite de la diverse persoane. Va dau si citatul din sentinta:
" În temeiul art 386 Cpp , dispune schimbarea încadrării juridice dată faptelor prin actul de sesizare din infracţiunile de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă prev de art 178 alin 2 Cp şi art 184 alin 1,3 Cp cu aplic art 33 lit b Cp în infracţiunile de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă prev de art 192 alin 1,2 Ncp şi art 184 alin ,3 Vcp I. În temeiul art.192 alin 1,2 Ncp cu aplic art 5 Ncp , art 274 Cpp , art 275 Cpp şi art 396 alin 10 Cpp condamnă pe inculpatul X, la pedeapsa închisorii în cuantum de 2 ani pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă . În temeiul art.81 C.p. dispune suspendarea condiţionată a executării pedepsei. În temeiul art.82 C.p. stabileşte termenul de încercare pe o durată de 4 ani "

Avocatul tot insista sa facem recurs ca e prea mare termenul de incercare si nu stiu ce sa facem. Pana acum nu a avut nici un fel de probleme cu legea. Dati-mi un sfat va rog.Mai am cateva zile in care pot face recurs.