avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Activitate dani1979

Activitate dani1979

Răspuns la discuția Distanta intre 2 constructii
Multumesc pentru rapuns. Am reusit la primarie sa consult acest certificat de ubanism al vecinilor si este specificat la regimul tehnic " Distanta fata de limitele parcelei egala cu jumatatea din inaltimea la cornisa, dar nu mai putin de 3m." Deci in teorie ei nu respecta distanta prevazuta de primarie. Unde ar trebui facuta aceasta sesizare avand in vedere ca relatile noastre cu vecinii nu sunt din cele mai bune si nu vrea nici macar sa stea de vorba referitor la aceasta problema. Multumesc anticipat
Buna ziua, am o intrebare la care nu gasesc raspuns. Langa casa mea cineva construieste o alta casa cu etaj care o sa-mi tina umbra . Distanta intre mine si casa vecinului este de 6 m. Cred ca exista un ordin 536/1997 art 2 care specifica destul de clar ca distanta intre cladiri trebuie sa fie minim egala sau mai mare decat inaltimea casei. Ambele case au o inaltime in jur de 9m fiecare, deci este legala aceasta constructie? Precizez ca aceasta constructie are o autorizatie de construire valabila doar pentru un nivel si dupa inceperea constructiei se vrea modificarea cu inca un etaj. Multumesc