Multumesc,stiam asta.Dar vroiam sa stiu in caz ca sunt prins daca mi-se anuleaza permisul si daca mai pot sa dau B-ul la 18 ani.Si sunt sanse sa scap doar cu amenda fara dosar penal?Multumesc!
Buna ziua! Am si eu o intrebare care ar fi pedeapsa daca as conduce pe drumul public o motocicleta care apartine categoriei A cu subcategoria A1,eu avand 17 ani si deținând permis doar cu aceasta categorie.Multumesc!
Nu pot proba legal asta,dar nu ar fi logic ca persoana care detine actele sa fie si propietarul de drept al motocicletei?
Eu stiam ca contractele de vanzare cumparare facute de mana nu prea sunt valabile. Si ma mai gandeam ca eu daca am toate actele pe ea,ar fi logic ca e a mea,nu? Poate eu vad diferit lucrurile.Va multumesc
Buna ziua!Am o problema la care va rog sa ma ajutati sa gasesc o rezolvare!
Deci sa incep cu inceputul! Cineva si-a cumparat o motocicleta(honda cbr) din strainatate,a adus-o in tara dar nu a inmatriculat-o. Persoana respectiva a ramasa fara motocicleta dupa ce i-a dat-o cuiva in schimbul unei datorii(fara sa-i dea actelel doar un contract vanzare cumparare de mana),acea persoana a vandut motorul mai departe,tot la fel doar contract de vanzare cumparare de mana,dupa motocicleta a ajuns la un alt cumparator care a luat-o fara nici o hartie. Acum intrebarea mea era daca eu cumpar actele de la persoana aia care a adus motorul din strainate,pot sa ma duc impreuna cu politia sa-mi iau motocicleta acasa(stiu unde sa afla),pe care am acte.Din punct de vedere legal ma refer.Multumesc!