stiu,nu robinetul de la chiuveta trb schimbat,cred ca nu m am exprimat eu corect,robinetul care face legatura de la coloana la apometre,la chiuveta este blocat(asta mi a spus instalatorul, ceva de genul)deci sa spartperetele si robinetii de acolo au probleme.
Am devenit de curand proprietar si in apartamentul respectiv trebuiesc facute unele modificari-reparatii.
Am inceput in lunea dinaintea Pastelui sa INCERCAM sa schimbam niste robineti de la baie de la chuveta,un robinet este blocat si sunt ceva probleme cu tevile care au legatura cu apometrele.
Presedintele de scara cum am inceput sa spargem sa fie galagie a venit la usa,a impins usa de cum am deschis si a intrat abuziv in locuinta.
Sa incetam cu galagia,ca de ce spargem ca apartamerntul a fost renovat de vechii proprietari.I am explicat problema,insa dumnealui foarte recalcitrant in continuare ne a adus la cunostinta ca ne am pus rau ca el este preseditele.
Am mers a doua z la administrator sa ii cer cheia la subsol pentru ca are lacat sa oprim apa pentru 15 min sa inlocuim robinetii.
Dnsa ne a comunicat ca vin sarbatorile si lumea are treaba ca dupa sarbatori dupa ce anuntam absolut toti locatarii.
Nu ne putem intelege pe cale amiabila.
Cum ar trebui sa procedam?Sa ii conving sa ne lalse sa terminam treaba sa ne putem muta si noi.
Cum ar trb sa procedam pentru a anunta ceilalti locatari ca vrem sa oprim apa pentru 15 maxim 30 min???#-o