avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1182 soluții astăzi
Forum Activitate Tim001

Activitate Tim001

Buna ziua,

Am urmatoarea problema si am mare nevoie de sfaturile dvs.

In urma cu mai multi ani am avut o firma, care din 2011 nu mai are activitate. Datorita situatiei economice de atunci unul dintre furnizori a ramas neplatit.

Au existat mai multe procese pe civil, unele castigate de mine, altele de el. In 2011 a depus si o plangere penala impotriva mea pentru inselaciune. In 2012, in urma cercetarilor efectuate s-a dispus NUP de catre Prim Procuror. Furnizorul a depus contestatie si judecatorul a dispus redeschiderea dosarului, desi nu au fost administrate probe noi.
In martie 2013 am fost citat din nou pentru a da declaratii. Atunci am primit si singura explicatie cu privire la redeschiderea dosarului din partea organului de cercetare "Pentru ca nu s-a facut cercetarea cum trebuie". Atunci s-a facut si o expertiza grafologica, al carui rezultat nu l-am primit nici astazi.
In urma cu cateva zile am fost contactat de catre o alta politista care mi-a transmis ca cercetarile continua si ca o sa ma cheme sa dau din nou declaratii.

Am rugamintea sa imi spuneti daca este normal sa fiu chemat de atatea ori sa dau aceeasi declaratie, in conditiile in care nu s-a schimbat nimic la dosar. Pur si simplu de fiecare data sunt audiat de catre o alta persoana. Administratorul furnizorului este o persoana expusa politc si am informatii ca a mituit judecatorul si politistul care m-a audiat ultima data.

Cum pot scapa de aceasta situatie? Consider asta un abuz, sa fiu chemat de atatea ori, cerandumi-se sa spun de fiecare data acelasi lucru.

Nu exista temei pentru a se considera o fapta de natura penala, e vorba despre relatia dintre 2 societati comerciale.

Va multumesc anticipat pentru sfaturi.