avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Activitate davida

Activitate davida

nu stiu cat a costat prima expertiza. cea pe care am platit-o eu, costa 8000 lei.
Imi pare rau ca sunteti si Dvs in aceasta situatie. Prima expertiza, platita de fostul angajator a spus ca am furat 1 miliard vechi... A trebuit sa contest acea expertiza si sa cer alta expertiza. A doua expertiza o platesc eu, dupa ce am facut imprumut la banca. Inca nu s-a finalizat..... Imi pare rau... stiu cum va simtiti.... Nu am alte idei....
ACEL EXPERT A MINTIT. ii voi face o plangere. la CECAR in strada Mircea Voda? asta e ce doresc sa stiu, VA ROG.
glumiti??? faptul ca el spune ca am furat e normal si legal, faptul ca am fost plecata cu familia mea in acele zile si anu am furat, nu e dovada???? am martori familia... se pune?
ce? ca am lucrat un week-end da si unul nu? ca am fost plecata in concediu? da. am o gramada de fotografii facute in zilele respective. ... toata lumea avea programul la fel.
adica nu rezolv ceva? asta spuneti? primul expert ma acuza ca am furat si in zilele mele libere plus in de zilele de concediu...... doresc sa se stie ca a fost cumparat de fostul meu angajator si noul expert sa fie corect.
buna ziua. s-a facut o expertiza contabila judiciara. nu s-a facut corect. acum eu vreau sa fac o plangere contra acestei persoane. unde o fac? la CECAR? pe Mircea Voda 35?
Răspuns la discuția despre expertiza contabila
cat ma costa? si de unde il iau?
Răspuns la discuția despre expertiza contabila
davida a scris:

m-a chemat o doamna de la pol economica sa vorbim despre un dosar pe care fostul meu angajator l-a deschis. ma acuza de DELAPIDARE. am fost la intalnire cu avocatul. a ramas ca se va face o EXPERTIZA CONTABILA. si m-a intrebat daca vreau si eu un EXPERT PARTE..?? mi-a explicat in mare despre ce e vorba dar nu mi-a spus cat ar costa... acum eu intreb : dupa un an de zile de cand nu mai lucrez acolo, ce cauta expertul contabil? cat va dura? si cat ar costa un expert parte? in declaratie spune ca nu dadeam bon pe casa fiscala iar banii ii pastram. ...
va rog, ajutor!
m-a chemat o doamna de la pol economica sa vorbim despre un dosar pe care fostul meu angajator l-a deschis. ma acuza de DELAPIDARE. am fost la intalnire cu avocatul. a ramas ca se va face o EXPERTIZA CONTABILA. si m-a intrebat daca vreau si eu un EXPERT PARTE....???? mi-a explicat in mare despre ce e vorba dar nu mi-a spus cat ar costa... acum eu intreb : dupa un an de zile de cand nu mai lucrez acolo, ce cauta expertul contabil? cat va dura? si cat ar costa un expert parte? in declaratie spune ca nu dadeam bon pe casa fiscala iar banii ii pastram. ...