Am si eu o problema .Pe data de 02.09.2015 trebuie sa ma intorc la serviciu din concediul de crestere copil ( 1 an).Cand am vorbit la munca au spus ca ma incadreaza pe alt post deoarece pozitia pe care lucram eu este ocupata.Este legal sa faca lucrul acesta, in conditiile in care cand am plecat in concediu in locul meu au adus pe cineva pe care l-au angajat pe perioada nedeterminata nu trebuia angajat pe perioada nedeterminata?
Multumesc anticipat!
Multumesc frumos pentru raspuns.Sa inteleg ca intai trebuie sa astept raportul dupa care pot sa primesc reducerea programului? (eu am instiintat ca sunt insarcinata in scris din luna martie la inceput, iar acum trei saptamani am adus recomandarea privind reducerea programului de munca de la medic )
Buna ziua,
Am o intrebare in legatura cu reducerea programului pentru femeile insarcinate.Am dus in urma cu 3 saptamani instiintarea precum si recomandarea de la medic cu reducerea programului de la 8 la 6 ore la HR dar nici pana astazi nu am primit niciun raspuns.Cand am intrebat au spus ca nu au primit raspuns de la medicina muncii.Intrebarea mea este : Exista vreun termen legal in care trebuie sa primesc aprobarea de la medicina muncii sau pot sa isi dea acordul cand au chef ei?
Multumesc!