avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Activitate cdorobantu17

Activitate cdorobantu17

Ma confrunt cu o nedumerire la care, cu cat ma gandesc mai mult, cu atat risc sa o transform intr-o problema, in necunostinta de cauza.
Am predat chiriasului, odata cu apartamentul, si bunuri (frigider, aragaz, masina de spalat, etc) cu o uzura aproape inexistenta. Dupa 2 luni de sedere, mai excat inainte de plata urmatoarei chirii, se strica masina de spalat, pe care o foloseste exgarat de mult (de cateva ori pe zi in fiecare zi) si imi imputa dauna in valoare de 100 de euro.
Cine trebuie sa suporte costurile unei astfel de stricaciuni?
Multumesc
Răspuns la discuția Locuinta sociala sector 3
Multumesc tare mult si frumos!
M-am adresat primariei din sector 3 si am primit un raspuns de la o adresa de la relatii publice@...si m-au indrumat catre fostul ICRAL punandu-mi la dispozitie adresa veche si un nr de telefon care suna a paguba :)
Mai incercam :)
Multumesc inca o data, o zi frumoasa!
Doresc sa fac o sesizare/plangere cu referire la ocuparea abuziva a unei garsoniere care are statut de locuinta sociala. Daca s-a confruntat cineva cu o astfel de situatie, direct sau indirect - unde trebuie sa ma adresez exact ? Nr de telefon si / sau adrese de email.
In plus, trebuie sa cerem acordul pt infiintarea unei asociatii de proprietari, institutia respectiva fiind proprietar a 2 garsoniere in imobilul cu pricina..
Multumesc