cum pot ataca un testament facut de tatal meu , in anul 2013 a decedat. prin verificare la notar am aflat de testament.am inceput cu o actiune pe instanta dar n-am avut bani pt taxa de timbru si m-am oprit. ce pot face?
eu in anul in care tatal meu a murit 2013 am mers cu fratele meu la notar pentru verificare notariala si acceptare mostenire.am constatat ca exista un testament.am fost la instanta si am facut actiune pentru dezbatere succesiune deoarece nu ne intelegem.
daca au trecut 3 ani de la deschiderea succesiunii(verificare notariala si actiune pe instanta) din motive financiare nu pot plati taxa de timbru,, cum pot ataca testamentul incheiat de tatal meu?(legatar cu titluparticular pe fiul celei de-a doua sotii)
un copil aflat in tutela(sentinta de tutela data in Romania) si rezident in prezent in Spania isi poate ridica drepturile banesti(alocatie de stat si cea privind tutela) din Spania?
Privitor la domiciliu conform Noului Cod Civil la art 91 sintagma la punctul 3 ,,prin alte mijloace de cel caruia i se opune,,, puteti sa ma lamuriti cum se explica?
buna ziua
daca am act de concesiune.si la mormantul tatalui meu a fost montata o cruce fara contactarea mea si a autoritatilor de catre fosta sotie...ce pot face?