avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... testament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

testament

cum pot ataca un testament facut de tatal meu , in anul 2013 a decedat. prin verificare la notar am aflat de testament.am inceput cu o actiune pe instanta dar n-am avut bani pt taxa de timbru si m-am oprit. ce pot face?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 21:42, 21 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Strangeti bani si continuati in instanta.
Va sfatuiesc sa consultati un avocat ca sa nu cheltuiti bani degeaba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament, atacare popaavidagabriela popaavidagabriela daca au trecut 3 ani de la deschiderea succesiunii(verificare notariala si actiune pe instanta) din motive financiare nu pot plati taxa de timbru,, cum pot ... (vezi toată discuția)
Lipsa calitatii procesuale active tincaioana tincaioana Bunicii mei au decedat si tatal meu este singurul lor copil.De cand am iesit pe salariu eu am investitsi am reconstruit toata gospodaria iar acum am deschis ... (vezi toată discuția)
Copiii minori au dreptul la moștenire după tatăl decedat? grecudana grecudana Am fost căsătorită timp de 15 ani cu soțul meu care a decedat acum 7 ani, având împreună doi copii minori. Părinții soțului au murit și ei , au ... (vezi toată discuția)