Bunicii mei au decedat si tatal meu este singurul lor copil.De cand am iesit pe salariu eu am investitsi am reconstruit toata gospodaria iar acum am deschis proces sa-mi revina mie toate bunurile care sunt inca pe numele bunicului precizez inca o data ca am reconstruit tot.Parintii sunt de acord si recunosc cele precizate de mine dar procesul s-a finalizat respins pe motivul ca actiunea a fost introdusa de o persoana fara calitate procesuala activa. AM FACUT RECURS SI S-A RESPINS VA ROG DIN SUFLET SA- MI SPUNETI CE MAI POT FACE IN CONTINUARE AM PLATIT TAXA DE TIMBRU IN VAL 1200 PT PROCES IAR PT RECURS 600 PLUS ONORARIU DE 1000 LA AVOCAT AM FACUT CREDIT PT BANII ASTIA
dc parintii sunt de acord puteti merge la notar si faceti un c de v-c in care veti trece ca pretul vanzarii este val investitiilor facute de dvs veti plati doar taxele notarului.
in instanta putei face o cerere in pretentii solicitand instantei sumele reprezentand cval imbunat de la parintii dvs iar dc parintii nu va platesc acele sume putei executa imob respectiv .
cel mai usor si simplu si mai putin costisitor este la notar , in instanta aveti taxa de tb calculata la val acestor imbunat.
Era si normal sa se respinga pt ca ati plecat pe o pista gresita.
Trebuie dezbatuta mostenirea bunicilor , iar apoi tatal dvs in calitate de unic mostenitor va poate face contract de vanzare-cumparare sau donatie.
Totul se rezolva la notar.
Inainte sa fi inceput actiunea , trebuia sa consultati un avocat!
Succesiune
tincaioana
tatal meu vrea sa i se recunoaca statutul de unic mostenitor al bunicilor si este de acord sa ma despagubeasca pe mine (fiul sau) pt toate investitile facute ... (vezi toată discuția)
Reclamatie avocat
tincaioana
va rog sa-mi spuneti cum se face plangere la barou contra unui avocat care m-a indrumat pe cai gresite si m-a plimbat cu procesul ani de zile mi-a spus ca o sa ... (vezi toată discuția)