tatal meu vrea sa i se recunoaca statutul de unic mostenitor al bunicilor si este de acord sa ma despagubeasca pe mine (fiul sau) pt toate investitile facute in gospodaria in care locuim impreuna si unde au locuit si bunicii iar pt acest lucru a actionat in instanta dupa ce eu l-am chemat in instanta pt a-mi ceda bunurile si a
fost fara castg de cauza ce se v-a intampla acum ? in primul proces eu am fost reclamantul si tatal paratul eu vroiam sa ma despagubeasca dar el a ales sa cedeze mie imobilul iar procesul s-a incheiat ca fiind fara cauza procesuala activa sau lipsa de calitate procesuala acum in al doilea proces tatal este reclamantul si eu paratul TOATE ACESTE ACTIUNI S-AU FACUT SUB INDRUMAREA UNUI AVOCAT iar eu am pierdut niste bani in primul proces adica taxele de timbru 1200 ron la proces si 600 ron la recurs de aceea VA ROG SA-MI SPUNETI CE SE V-A INTAMPLA IN CONTINUARE SI CE CHELTUIELI VOR MAI FI
toate aceste fapte s-au intamplat pt a deveni macar unul din noi proprietarii imobilului in care locuim ulterior am aflat caputeam face succesiune prin notar dar cica se cheltuiau bani mai multi dar tind sa cred ca acest avocat care s-a ocupat de caz isi bare joc de noi CE AR TREBUI SA FACEM?????
Speta nu este clara. Au fost doua procese? Ce obiect au avut si care au fost partile. Dvs. nu aveti drept de mostenire dupa averea bunicului ci doar tatal .
dar dvs ce calitate aveati in proces? fiindca dansul avea vocatie succesorala intrucat era fiul parintilor sai. dvs pt imbunatatirile facute la casa bunicilor aveati un drept de creanta.pana la urma care era obiectul actiunii promovate in instanta de catre tatal dvs?
Succesiune
marcop
Buna ziua,
supun atentiei dvs. urmatoarea speta, cu rugamintea de a-mi da un raspuns.
In anul 1997 tatal meu a facut cerere de revendicare a 10 ha de teren ... (vezi toată discuția)