avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... reclamatie avocat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

reclamatie avocat

va rog sa-mi spuneti cum se face plangere la barou contra unui avocat care m-a indrumat pe cai gresite si m-a plimbat cu procesul ani de zile mi-a spus ca o sa castige procesul mi-a cerut onorariu dar nu mi-a dat chitanta a introdus dosarul la o alta judecatorie in raza careia nu ma aflam si dosarul nu se putea judeca a mers pe o cale gresita desi cred castia ca nu o sa se rezolve nimic dar el aincercat acelasi lucru la doua instante poate se rezolva la una din ele in postarile anterioare aflati despre ce este vorba VAROG SA MA AJUTATI SA-MI RECUPEREZ BANII PIERDUTI CU ACEST PROCES
Cel mai recent răspuns: tincaioana , utilizator 10:35, 9 Iunie 2011
Reclamatia o faceti la baroul unde este arondat respectivul avocat, uitati-va pe contractul de asistenta pe care sper ca l-ati semnat cu el si acolo este trecut baroul de care apartine.

Cat priveste reclamatia in sine o intemeiati in drept pe Legea 51/1995 cu actualizarile de rigoare iar in fapt cu explicatia detaliata a situatiei.

In urma reclamatiei la barou si a rezolutiei ce o aplica consliu ce va investiga cazul puteti decide ce va urma.

Atentie va rog la 2 aspecte :

1 reclamatia va fi judecata de un consiliu al baroului la care este arondat avocatul

2 apare problema pe care ati mentionat-o chiar dvs........ lipsa chitantei

cu stima ,
ACEL CONTRACT NU EXISTA
Ultima modificare: Miercuri, 8 Iunie 2011
tincaioana, utilizator
SI CHITANTA NU MI-A DAT
Ultima modificare: Miercuri, 8 Iunie 2011
tincaioana, utilizator
buna ziua.
nu avea cum sa va represzinte avocatul respectiv in instanta, in lipsa unui contract de asistenta juridica.
nu ati semnat o imputernicire avocatiala , respectiv un contract de asistenta juridica?? in caz contrar in baza carui act ati fost reprezentat in instanta?
dar va spun sigur ca nu putea sa va reprezinte av. in instanta, in lipsa unei imputerniciri avocatiale.
si chitanta este obligatoriu sa vi se emita .

~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Avocat: nu am primit chitanta sandu milica sandu milica buna avocatul meu nu mia dat chitanta pt urmatoarele procese : incredintare minor, program vizita minor,apel dupa care primul proces si program vizita minor ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am și eu următoarea speța: in noiembrie 2021 am ... Allexa8 Allexa8 Buna ziua, Am și eu următoarea speța: in Noiembrie 2021 am apelat la serviciile unui avocat, s-a întocmit contract de asistenta juridică, mi s-a emis o ... (vezi toată discuția)
Succesiune tincaioana tincaioana tatal meu vrea sa i se recunoaca statutul de unic mostenitor al bunicilor si este de acord sa ma despagubeasca pe mine (fiul sau) pt toate investitile facute ... (vezi toată discuția)