avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... avocat: nu am primit chitanta
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

avocat: nu am primit chitanta

buna avocatul meu nu mia dat chitanta pt urmatoarele procese : incredintare minor, program vizita minor,apel dupa care primul proces si program vizita minor lam perdut doar apelul lam castigat pot cere in recurs care il face acum fostul meu sot pt ca nu crede ca eu am castigat apelul pot cere tote cheltuielile de judecata :"> cum functioneaza cand se termia recursul fostul soti trebuie sa-mi dea toti bani?
Cel mai recent răspuns: Darie Tudor , utilizator 09:46, 20 August 2010
Cheltuielile de judecata sunt primite, daca au fost cerute, de la partea care pierde procesul.
Nu puteti cere cheltuielile pe care le-ati dat avocatului pentru ca nu puteti face dovada lor.
Va recomand sa-l reclamati la barou.
Reclamatia nu este o solutie de vreme ce inca va mai apara prin dosare...n-ar fi mai simplu si mai intelept totodata sa ii cereti un duplicat al chitantei/lor? Justificati ca trebuie sa o prezentati celui care v-a creditat pentru procese..:yes: Daca maestrul nu da semne ca ar dori sa va indeplineasca cererea, atunci...pac!La Rasboiu! ( a se citi plangere la Decanul Baroului) :rtfm: Just my 2 cents!:">
Dar oare a "taiat" chitante?
Chitantele le eliberaza numai avocatii cinstiti, de aceea raman... saraci!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor ContSters211210 ContSters211210 buna ziua, am fost martora intr-un proces civil am depus marturie la care nu eram sigura pe raspuns-stiam amanunte de la parata iar la unele intrebari am ... (vezi toată discuția)
Reincredintare minor milka7484 milka7484 Buna ziua vreau sa stiu daca fostul meu concubin dupa ce a perdut procesul de reincredintare poate sa mai faca alt proces ? :hm: (vezi toată discuția)
Cheltuieli judecata Martonze Martonze Un cetatean ma tot cheama in judecata. Am neglijat problema cheltuielilor de judecata. Hotararea instantei de fond nu l-a multumit, a facut apel si a obtinut ... (vezi toată discuția)