Un cetatean ma tot cheama in judecata.
Am neglijat problema cheltuielilor de judecata.
Hotararea instantei de fond nu l-a multumit, a facut apel si a obtinut modificarea hotararii initiale si o suma mare pentru cheltuieli de judecata.
Nu eu am initiat procesul. De acum inainte, poate mereu sa castige pe seama mea venind cu chitante enorme de la avocat?
Fiind vorba de probleme cu minori, are ocazie sa ma tina in procese pana implineste copilul 18 ani, ca, nu-i asa, copilul creste si cresterea e schimbare, deci nu-i autoritate de lucru judecat?
Instanta poate cenzura cheltuielile de judecata exagerat de mari, are aceasta facultate, în privinţa autorităţii de lucru judecat, aveţi dreptate asa este în aceasta materie
Daca eu nu depun intampinare la cererile lui, pot depune doar probe, fara sa cer nimic? Ma gandesc la recursul de la Curtea de apel.
Deci exista un dosar de fond stufos, cu martori, inscrisuri, cu 10 sedinte,etc. Se da o hotarare, nemultumitul depune apel si se da o hotarare in contradictie totala cu prima, fara alte probe, eu am scris in intampinare doar ca doresc sa se mentina hotararea din fond.
Si constat ca am de platit cheltuieli enorme de judecata; pot cere in recurs anularea acestora? Eu nu am prezentat chitante pentru cheltuieli de judecata.
Martor
ContSters211210
buna ziua,
am fost martora intr-un proces civil am depus marturie la care nu eram sigura pe raspuns-stiam amanunte de la parata iar la unele intrebari am ... (vezi toată discuția)