avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua, Am și eu următoarea speța: in Noiembrie ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua, Am și eu următoarea speța: in Noiembrie 2021 am ...

Buna ziua,
Am și eu următoarea speța: in Noiembrie 2021 am apelat la serviciile unui avocat, s-a întocmit contract de asistenta juridică, mi s-a emis o factura proforma, am achitat-o prin transfer bancar, iar ulterior nu mi s-a emis nicio factura fiscală, deși am solicitat-o in nenumărate rânduri atât avocatului, secretarelor, contabilei, etc.. ce pot face in acest sens? La cine sa ma adresez? Țin sa mentionez ca am și pierdut procesul respectiv, avocatul angajat mi-a trimis la fiecare înfățișare un Av. substituent, cu care eu nu am fost de acord, iar la ultima ședința nu a depus nicio întâmpinare, habar nu avea de dosarul meu, fapt pentru care finalul era mai mult decât evident.. din păcate pentru mine și banii mei..
Unde, la cine pot depune o reclamație împotriva acestui avocat care nici măcar nu și-a respectat contractul, m-a reprezentat defectuos, fără a-mi reprezenta interesele conform Statutului avocaților și nu mi-a eliberat nicio factura fiscală..
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Allexa8 , utilizator 22:20, 21 Septembrie 2022
la Baroul al carui membru este

adriandimitriu a scris:

la Baroul al carui membru este

Al Baroului Bucuresti.
Buna seara,
Mai pot primi din partea Dvs. un răspuns referitor la unde ma pot adresa (Barou/ Administratia Financiară) in legătura cu neregulile și atitudinea neprofesionista a unui avocat, lipsa eliberării de facturi fiscale pentru consultație avocațiala si onorariu, discuție enunțată anterior?
Multumesc
v-am raspuns: la baroul al carui membru este. daca este membrul baroului bucuresti, raspunsul este baroul bucuresti. am crezut ca ati inteles
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatiile avocatului si drepturile clientului danutel9 danutel9 Am incheiat, cu un avocat un contract de redactare apel + reprezentare in Instanta . Onorariul a fost achitat in intregime, insa avocatul: ... (vezi toată discuția)
Avocat "in teren" fara imputernicire ngs ngs Buna ziua..! speta: accident cu victima lovita pe trecerea de pietoni. zero zile ingrijiri medicale. avocatul x, prieten al victimei, il suna pe sofer, la o ... (vezi toată discuția)
Probleme avocat stagiar dandi dandi Fratele meu e avocat stagiar,a semnat un contract de colabarare cu un cabinet,o veche cunostinta si nu are treaba si cabinetu.A inteles ca trebuie sa isi ... (vezi toată discuția)