Multumesc pt raspunsuri. Sa inteleg ca daca mi-ar fi lipsit de ex cnp din contestatia procesului verbal ei tot mi-ar fi trimis aceasta "Comunicare Adresa", sau prima data se verifica tot continutul dosarului si iti specifica prin aceasta comunicare ce lipseste. Pt ca dosaru acuma e la judecatorie. Martori am trecut, am relatat tot ce sa intamplat am descris si de ce ma leg am cerut nulitatea pv si anularea lui pt ca nu mi-au aratat pv mi-a venit direct acasa. Acuma eu trebuie sa imi dau seama ce lipseste din dosar?
Pt ca multe din ce zic ei acolo sant la dosar inclusiv pv in original.
Buna ziua am depus o plangere pentru ca am luat o amenda pt alarmarea falsa a politiei cam acum doua saptamani. Am primit acuma acasa o "Comunicare Adresa" care spune asa:
Sa depun inscrisurile doveditoare in 2 exemplare certificate pentru conformitate cu originalul; sa indic cnp, sa arat motivele de drept care se intemeiaza cererea; sa aratati dovezile pe care inteleeti sa le administrati; sa indic numele si prenumele adresa martorului.
Nu inteleg partea cu inscrisuri doveditoare, certificate pentru conformitate cu originalul e vorba de copia dupa buletin ?
Motivele de drept pt care se elibereaza cererea nici asta nu inteleg. Si ca dovezi ma gandeam sa il pun pe martor sa dea o declaratie.
As avea nevoie de putin ajutor.