Buna seara apelez la dumneavoastra intr-o situatie de mare urgenta pentru a putea fi lamurit in ceea ce priveste refuzul si neplata concediului medical.Mentionez ca sunt angajat cu, contract de munca pe perioada determinata 13-03-2014,13-05-2014.In data de 11-04-2014 plecand de la locul de munca indreptandu-ma spre casa mi,s-a facut rau si am cazut pe strada am fost preluat de o ambulanta si dus la spital.La externare am primit 3 concedii medicale si anume :11-04-2014,22-04-2014(12 zile)cod indemnizatie~06~
23-04-2014,30-04-2014(8 zile)cod indemnizatie~01~
01-05-2014,06-05-2014(6 zile)cod indemnizatie~01~
M-am prezentat cu aceste concedii la serviciu (resurse umane)unde am inceput sa ma lovesc de tot felul de piedicii cum ar ,fi citez:imi pare rau nu ai o luna la noi nu iti putem plati concediu medical adu o adeverinta de la locul de munca anterior care sa ateste ca ai cotizat 6 luni consecutive zis si facut am adus respectiva adeverinta dar fiind firma de recrutare acestia ne ofereau contracte pe 3 luni 6 luni etc.deci automat perioadele de cotizare nu erau consecutive exemplu:iulie,august,octombrie,noiembrie,decembrie,ianuarie anul 2013
Precizez ca in luna ianuarie 2014 am realizat venit si anume din plata conciediului de odihna ,fiind venit acesta logic ca fost impozitat iar CAS a fost
platit dar neavand zile lucrate deoarece contractul se incheiase pe 31-12-2013
In mare parte din adeverintele respective reiese ca am stagiul de cotizare 6 luni dar nu conscutiv iar acest lucru le impiedica pe doamnele de la resurse sa trimita concediul medical mai departe(itm,cnas) de ce se intampla acest lucru si ce pot face in acest sens ,am impresia ca se tot amana plata acestui concediu si imi este teama ca nu cumva sa expire acest medical si eu sa raman cu ochii in soare
CU STIMA ROG UN SFAT O PARERE CATRE O SOLUTIONARE RAPIDA
VA MULTUMESC