avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Activitate ileanali

Activitate ileanali

Răspuns la discuția mostenire
bunica mea a avut grija de ambii ei parinti,timp in care sora acesteia nu a fost prezenta sub nici o forma,mama acestora a fost paralizata 7ani in care a stat la pat avand nevoie de ingrijire speciala,pe care i_a oferit_o doar bunica,urmand inmormantari si pomeni,cum sora acesteia doreste partaj la mostenire,bunica nu poate cere daune morale pentru tot timpul de ingrijire si cheltuielile facute,de care sora nu a stiut?
Discuție mostenire
bunica mea in varsta de 73ani si sora mai mare a acesteia nu se inteleg aspra impartirii mostenirii dupa moartea parintilor,bunica a ramas in casa parinntilor,2camerute,ulterior bunicul a construit o alta casa mai mare si alte anexe,parintii si bunicii bunicei mele au fost ingrijiti si inmormantati de catre bunica,sora acesteia nici nu a binevoit sa vina la inmormantarea acestora,si nu a contribuit cu nimic.imparteala verbala a fost in urma cu multi ani,cand parintii acestora i_au dad matusii 1.5ha pamant galbeni de aur si zestre,nefacanduse nici un act legal,as dori sa imi spuneti cum se poate imparti mostenirea in situatia de fata,va multumesc anticipat!