Din data de 17 iulie 2012 nu se mai fac contracte individuale cu apa canal, pentru ca si acest lucru este ilegal, conform cu anrsc. si cei care sunt in acest moment cu contract individual cu apa canal vor fi trecuti prin asociacie ca toti ceilalti
scuze 14 cu contract si 6 fara, este bine acum?
acest lucru este aproape imposibil sunt datorii de 663423 ron, putin probabil sa se poata recupera, problema mai mare e pe scara unde sunt 2 apartamente cu datorii, un apartament cu 4000 de ron si un alt apartament cu 17000 ron, cel cu 17000 nu este propietar este mostenitr si nu-l poate obliga nimeni sa plateasca pentru ca proprietaru de drept este decedat, a fost data in judecata de catre asociatie dar nu s-a putut rezolva nimic, ba ca nu e dezbatuta mostenirea si nu se stie cati mostenitori sunt, ba ca-s i-a angajament de plata pe sume infime care nu ar acoperi suma uriasa.
Cele 16 apartamente care sunt brasate individaual au apa potabila, doar cei 6 care nu au avut posibilitatea sa o faca, nu au.
In acest caz, in care asociatia raspunde pentru ce ni se intampla, cum putem actiona pentru a putea avea si noi apa potabila. Este un drept al nostru de a avea apa potabila, si mai ales in cazul meu, unde nu am datorii fata de nimeni.
In blocul care locuiesc sunt 20 de apartamente dintre care 16 apartamente au contract individual cu apa canal, iar 6 nu, din cei 6 sunt 4 apartamente cu plata la zi(printre care si eu) fata de asociatie, si noua cat si altor locatari de la alte blocuri ne-a fost sistata furinzarea cu apa potabila. Asociatia are foarte multe datorii, lucru care ne afecteaza si pe noi, cei care nu avem datorii.
Buna ziua, as dori si eu o idee de solutionare a unei probeleme foarte grave.
Suntem un grup de locatari de la asociatia 269 din galati care se confrunta cu o problema din care nu mai gasim iesire, cei de la apa canal au sistat furnizarea apei potabile la mai multe scari de bloc pentru " datorii". Problema e ca noi nu avem datorii fata de asociatie, implicit fata de apa canal. Ce solutie s-ar putea gasi? Am putea sa ne mutam la o alta asociatie de locatari? Si daca da, cum? Sau cum putem face sa avem si noi apa potabila, cei care nu au datorii?
Va multumesc!